Μετά την παράνομη ανάρτηση δεκατριών demo τραγουδιών από το άλμπουμ της από χάκερς μέσω ίντερνετ, η βασίλισσα της ποπ αποφάσισε να αποκαλύψει έξι από τα τραγούδια του νέου της δίσκου - ακούστε εδώ τα έξι κομμάτια





Η Madonna δεν είναι σαν τη SONY, δεν μασάει ούτε από χάκερς. Μετά την διαρροή του πρώτου της κομματιού από χάκερς πριν λίγες ημέρες, το οποίο ακολούθησε διαρροή δεκατριών demo από αυτά που δούλευε για τον νέο της δίσκο, η αμερικανίδα σταρ αποφάσισε να βγάλει μόνη της τα έξι τραγούδια από το νέο της δίσκου «Rebel Heart».





Το preview γίνεται μέσω του iTunes και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.



Η ίδια η Madonna δήλωσε οτι το να χακάρει κανείς τη μουσική είναι «ένα είδος τρομοκρατίας» και «καλλιτεχνικός βιασμός».



«Αυτά ήταν παλιά demos, τα μισά εκ των οποίων δεν μπήκαν καν στο άλμπουμ μου. Αυτό είναι τρομοκρατία. Τι στο διάλο; Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να καταστρέφουν την καλλιτεχνική δημιουργία; Γιατί κλέβουν; Γιατί να μη μου δώσουν την ευκαιρία να παρουσιάσω το ολοκληρωμένο, καλύτερο αποτέλεσμα;»



Τα δεκατρία κομμάτια που αρχικά είχαν κυκλοφορήσει οι χάκερς, δεν θα είναι όλα στο άλμπουμ της και απο αυτά που θα είναι, μόνο ένα θα είναι στην μορφή που κυκλοφόρησε από χάκερς, όπως εξήγησε η ίδια σε ανάρτηση της στο instagram.



«Ήθελα να κυκλοφορήσω το πρώτο μου single του Αγίου Βαλεντίνου και το άλμπουμ μου την άνοιξη. Θα προτιμούσα ο κόσμος να άκουγε τα ολοκληρωμένα κομμάτια μου αντί για αυτά τα demos που κυκλοφορούν. Αυτά τα έξι κομμάτια είναι ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο» έγραψε η σταρ στους φαν της.



Το Rebel Heart είναι το 13ο της άλμπουμ και θα κυκλοφορήσει τον μάρτιο.



Ακούστε εδώ το άλμπουμ της Madonna







 
Top