Όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής!



Η Φαίη εμφανίστηκε στο 8ο live του «Dancing with the stars» και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή χορογραφία που παρουσίασε. Τα σχόλια της κριτική επιτροπής ήταν θερμά, ενώ το κοινό του show της χάρισε το πιο δυνατό του χειροκρότημα.



Ωστόσο, στο «Πρωινό» της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος δεν δίστασε να σχολιάσει τον χορό της Φαίης, λέγοντας με ειλικρίνεια –όπως άλλωστε συνηθίζει- την άποψή του.



«Δεν πέρασα καλά, φοβόμουν μην σπάσεις κανένα πόδι από το άγχος… Διαφώνησα με αυτή την ιστορία, πιστεύω πως έκανες λάθος επιλογή κομματιού, δεν θεωρώ ότι ήταν το καλύτερό σου κομμάτι ο χορός χθες βράδυ. Δεν είχες κανένα λόγο να πας στο "Dancing". Ήσουν όμως αξιοπρεπέστατη», είπε χαρακτηριστικά.



Και κατόπιν πρόσθεσε «Για εμένα, με την χθεσινή σου παρουσία απέδειξε ότι είσαι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Γιατί ήσουν δίπλα στη Δούκισσα Νομικού και έλαμπες, ενώ εκείνη ήταν θαμπή, παρόλο που είναι πιο όμορφη από σένα. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις ένα σόου σαν τα παλιά ιταλικά σόου που έκανε η Ρούλα, να χορέψεις, να μιλήσεις, με τέτοια ομορφιά και τόσο λάμψη, να μπορείς να βγάζεις έναν καλό εαυτό και ταπεινότητα, όπως εχθές… Εμένα με την χθεσινή σου παρουσία δεν με έπεισες ότι ήσουν καλή χορεύτρια, αλλά με έπεισες ότι είσαι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια».





Δείτε το βίντεο:





πηγη


 
Top