Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αγαπάμε τα Χριστούγεννα, είναι η μουσική. Τραγούδια που μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, μας φτιάχνουν την διάθεση και μας βάζουν σε εορταστικό κλίμα. Υπάρχουν όμως και εκείνα που κάθε χρόνο, ενώ τα μισούν όλοι (έκανα γκάλοπ στο γραφείο), συνεχίζουν να παίζουν στο ραδιόφωνο, στα καταστήματα και παντού γύρω μας για κάποιον ανεξήγητο λόγο.

Ακολουθεί λοιπόν η λίστα με τα πιο μισητά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών.

Silent Night
Ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο βαρετά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίον πρόκειται για το μοναδικό ίσως τραγούδι που δεν έχω καταφέρει να ακούσω μέχρι το τέλος. (Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη εκδοχή του τραγουδιού από εκκλησιαστική χορωδία είναι αρκετά όμορφη).



Ο μικρός τυμπανιστής
Με αυτό το τραγούδι, θέλω πραγματικά να αρχίσω να πετάω πράγματα προς την κατεύθυνση από την οποία ακούγεται το τραγούδι. Δεν γνωρίζω γιατί αλλά με εκνευρίζει πάρα πολύ!


Χριστούγεννα της Βανδή
Όταν άκουσα πρώτη φορά αυτό το τραγούδι πρέπει να ομολογήσω ότι μου άρεσε. Αλλά το έχω πλέον βαρεθεί – όπως νομίζω πως αυτό ισχύει για πολλούς.




Last Christmas από τους Wham
Πόσο last Christmas μπορεί να ακούσει κανείς; Πόσο;;; Είναι το τραγούδι που κανείς δεν θέλει να ακούει και παίζει παντού. Σας παρακαλώ…όλους εσάς εκεί έξω που συνεχίζετε μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες και το βάζετε συνέχεια… φτάνει!


 post4life.gr
 
Top