29CF07B7D268E99D6F2694F0514ED48B.jpg
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, αλληλέγγυοι στο Νίκο Ρωμανό.
Λιποθυμικό επεισόδιο είχε σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Ρωμανός, που βρίσκεται στην 25η ημέρα απεργίας πείνας. Οι γιατροί τον συνέφεραν και τον υποβάλλουν σε εργαστηριακό έλεγχο.
Εν τω μεταξύ, υπό κατάληψη βρίσκεται το κτήριο της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων, από ομάδα ατόμων οι οποίοι αρνούνται να βγουν από το κτήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αντιεξουσιαστές, που κατέλαβαν το κτήριο ως ένδειξη αλληλεγγύης στο νεαρό κρατούμενο.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, αλληλέγγυοι στο Νίκο Ρωμανό.
Ακολούθησε πορεία προς τον σταθμό του μετρό Αγία Μαρίνα.
Την Τρίτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης που δίνει τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης ή της παρακολούθησης εξ αποστάσεων μαθημάτων σε κρατούμενους που η δικαιοσύνη δεν έχει χορηγήσει εκπαιδευτικές άδειες.
Σήμερα κατατέθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Ο συνήγορος του Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, κατέθεσε σήμερα αίτηση αναίρεσης στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την οποία ζητά να ανατραπεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, που απέρριψε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας.
 
Top