Νέα γκέλα για τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης
Ο ΠΑΣ με παλικαρίσια εμφάνιση στο Φάληρο απέσπασε ισοπαλία από τον ΤΡΑΓΙΚΟ... Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάκος στο 88ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση. Απογοήτευση και αποδοκιμασίες στο τέλος από τους φίλους των Πειραιωτών.

Νέα ψυχρολουσία για τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου οι Πειραιώτες υποχρεώθηκαν στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στον ψυχωμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ μετά από τέρμα του Μιχαήλ στο 23ο λεπτό. Στην επανάληψη οι Φορτούνης (50' πεν.) και Κασάμι (75') έδωσαν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 2-1 αλλά ο ΠΑΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με τέρμα του Γιάκου στο 88' η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε νέο "χτύπημα" στην άμυνα των Πειραιωτών, για το τελικό 2-2.

Να σημειώσουμε πως ο Μποτία ήταν να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα, ωστόσο ένιωσε αδιαθεσία πριν την έναρξη του αγώνα και ο Σιόβας πήρε την θέση του στο αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός στόπερ έμεινε εντέλει εκτός αποστολής και στον πάγκο των αναπληρωματικών κάθισε ο Αμπιντάλ.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)
Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης (ΕΠΣ Καβάλας), Βασίλειος Καμπούρης (ΕΠΣ Εύβοιας)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (26' Εντινγκά), Μπουχαλάκης (46' Γκαζαριάν), Φορτούνης (70' Διαμαντάκος), Κασάμι, Μπενίτες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Ναδάλες, Αυγενικού, Στρούνα (74' Ακόστα), Κοροβέσης (62' Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69' Ηλιάδης).

Γκολ: 50' (πεν.) Φορτούνης, 75' Κασάμι / 23' Μιχαήλ, 88' Γιάκος
Κάρτες: 83' Εντινγκά / 49' Σκόνδρας, 52' Στρούνα, 76' Αυγενικού
 
Top