bullring1-570
Τραυματική όνομα και… πράγμα ήταν η εμπειρία μιας Μεξικάνας ταυρομάχου, καθώς λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της στην αντιπαράθεση με τον θηριώδη αντίπαλό της.
Στο πλαίσιο του μεγαλύτερου τουρνουά ταυρομαχίας του κόσμου, στην πόλη του Μεξικού, η 25χρονη Κάρλα ντε Λος Αντζελες ένιωσε για τα καλά στο… πετσί της πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το βάρβαρο σπορ, αφού βρέθηκε δύο φορές στο έλεος του ταύρου.
bullring2-570
Την πρώτη ο Γκαμουσίνο των 490 κιλών τη σήκωσε στον αέρα και από τύχη δεν την τρύπησε με τα κέρατα, ενώ τη δεύτερη την έριξε στο έδαφος προτού δείξει… οίκτο.
Μετά την αρχική ήττα της, η Ντε Λος Αντζελες δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στην αρένα, μόνο και μόνο για να «ταπεινωθεί» εκ νέου από τον μαινόμενο μονομάχο, που εκτός αυτής τραυμάτισε και δύο από τους βοηθούς της! Η ίδια χρειάστηκε δύο μεγάλα ράμματα στο σχισμένο της μηρό.
«Είμαι στενοχωρημένη γιατί δεν κατάφερα να σκοτώσω δεύτερο ταύρο, αλλά ούτε καν να του κόψω το αυτί. Ηταν μια εντελώς ατυχής μονομαχία για μένα, δόξα το Θεό τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε καλά», δήλωσε η 25χρονη, που μολονότι έχει μια μικρή κόρη, προανήγγειλε ότι αυτή η αποτυχία δεν θα τη βάλει κάτω…
πηγη
 
Top