Ενας 25χρονος Βρετανός, έμεινε σε κώμα για έξι μέρες και όταν ξύπνησε... ένιωθε άλλος άνθρωπος!...



Ενας 25χρονος Βρετανός ξύπνησε από το κώμα, στο οποίο είχε περιέλθει μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο, και πίστυευε πως ήταν ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι, ενώ μιλούσε άπταιστα γαλλικά, ενώ η μόνη εκπαίδευση που είχε ήταν κάποιες βασικές γνώσεις από το σχολείο.



Ο Ρόρι Κέρτις, ένας πρώην ημι-επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο, τον Αύγουστο του 2012. Παρέμεινε σε κώμα για έξι ημέρες, ενώ οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο άντρας όντως συνήλθε και η πρώτη του κουβέντα στις νοσοκόμες ήταν στα γαλλικά!



Ο ίδιος δηλώνει στην





εφημερίδα «Daily Mail»: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πραγματικά απίστευτο... Εξηγούσα στους γιατρούς πώς ένιωθα, μιλώντας άψογα γαλλικά».



«Δεν ήμουν καν καλός στα γαλλικά στο σχολείο» λέει κάνοντας χιούμορ, ενώ πλέον η περιπέτειά του έχει περάσει.



Όσον αφορά στο ποιος νόμιζε ότι ήταν, απαντά με





ειλικρίνια: «Στο κεφάλι μου ένιωθα πως ήμουν ο Μάθιου Μακόναχι.. Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, σκεφτόμουνα πως ανυπομονώ να επιστρέψω στα γυρίσματα ταινιών».



Χρειάστηκε ένα φάρμακο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, όμως σήμερα ο Curtis είναι απόλυτα καλά. Πλέον έχει συνειδητοποίησει ποιος είναι, αν και εξακολουθεί να... θαυμάζει τον Μάθιου Μακόναχι και να μιλά άπταιστα γαλλικά!




 
Top