Πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο των καλύτερων... οπισθίων θέτει η Ρουμάνα συγγραφέας (!), Alexandra Harra, η οποία ποζάρει προκλητικά και μάλλον "τρομοκρατεί" την Κιμ Καρντάσιαν!


Η 27χρονη Alexandra, είναι συγγραφέας και προπονήτρια ζωής (το γνωστό life coach), ωστόσο το ρουμάνικο Playboy την έπεισε να φωτογραφηθεί και αναπόφευκτα να συγκριθεί με την αμερικανίδα στάρλετ, Κιμ Καρντάσιαν.


Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Η Alexandra βέβαια μιλάει με... στοιχεία και αριθμούς! Λέει πως ο πισινός της έχει διάμετρο ένα μέτρο και εννέα εκατοστά και άρα είναι μεγαλύτερος από της Κιμ!


Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Η Ρουμάνα συγγραφέας συνήθως γράφει για διάφορα θέματα σχετικά με την αγάπη αλλά και την επιτυχία στην επαγγελματική ζωή, ενώ πληρώνεται αδρά για ομιλίες σε σεμινάρια.


Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται την... κέρδισε το Playboy, αφού γρήγορα κατάλαβε πως δεν ήταν η πανεπιστημιακή της μόρφωση αυτό που ενδιέφερε τους ανθρώπους γύρω της.


Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Η Alexandra ζει πλέον στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και και δηλώνει έκπληκτη για τις διαστάσεις που πήρε το ενδιαφέρον για τα οπίσθιά της στην πατρίδα της.


Πηγή φωτό - dailymail.co.uk

Παρόλη την δημοσιότητα που έχει πλέον, ως "η Ρουμάνα Κιμ Καρντάσιαν", υποστηρίζει πως η επαγγελματική της σταδιοδρομία ως συγγραφέας παραμένι το νούμερο 1 ενδιαφέρον της...


Πηγή: dailymail.co.uk
 
Top