Ο 33χρονος είχε αρπάξει από την περιοχή της Περαίας, το αυτοκίνητο ενός 38χρονου, στο οποίο βρισκόταν μέσα ο 5χρονος γιος του...




Φως" στην αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Αύγουστο, έριξε η πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών αρχών, με την ταυτοποίηση ενός 33χρονου ομογενή ως δράστη της υπόθεσης και τη σύλληψή του.
Ο 33χρονος είχε αρπάξει από την περιοχή της Περαίας, το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου, το αυτοκίνητο ενός 38χρονου, στο οποίο βρισκόταν μέσα ο 5χρονος γιος του. Το κλεμμένο όχημα, με το παιδί, εντοπίστηκε την ίδια μέρα, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου το εγκατέλειψε ο δράστης, αφού προηγουμένως αφαίρεσε από το εσωτερικό του μια τσάντα με 1.300 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε ταξί, που τον μετέφερε ως τον Φοίνικα Καλαμαριάς.
Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, εντοπίστηκε τελικά, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (25-11-2014), στη Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθη.
Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, ενώ επιπλέον εκκρεμεί σε βάρος του μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ' εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: http://www.newsit.gr/

 
Top