Πραγματικά ο κόσμος δεν πάει καλά… Από τις πιο αρρωστημένες ιστορίες που δεν μπορεί καν να συλλάβει το μυαλό ενός ανθρώπου!
Ήθελε να εκδικηθεί τον οσονούπω πρώην σύζυγο της και έτσι αποφάσισε να σκοτώσει το… παιδί του!!!
Ο λόγος για μια 30χρονη γυναίκα από την Κίνα, η οποία βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τον άντρα της. Έτσι λοιπόν, για να τον εκδικηθεί, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του 7χρονου γιου του!
Κατέστρωσε το σχέδιο της πολύ ψύχραιμα και με την πρόφαση ότι θα πάει το παιδί για κάποιες εξετάσεις, το πήρε από το σχολείο και το οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο ανθρακωρυχείο.
Εκεί έβγαλε όλη τη βιαιότητα και τη λύσσα της πάνω στο αθώο παιδάκι. Πραγματικά, ο ανθρώπινος νους ξεπερνά τα όσα έγιναν… Άρχισε να κλωτσάει το 7χρονο αγοράκι, να το χτυπάει με τούβλα στο κεφάλι και στο τέλος προσπάθησε να το στραγγαλίσει με το μαντήλι της.Όταν το παιδί έπεσε τελικά αναίσθητο, το έριξε σε ένα λάκκο και το εγκατέλειψε!
Για καλή τύχη του παιδιού, ο πατέρας του, ανησυχώντας που αργούσε τόσο πολύ να επιστρέψει από το σχολείο, ειδοποίησε την αστυνομία. Το παιδί εντοπίστηκε τρεις μέρες μετά… ζωντανό! Αλλά με ανεξίτηλες ψυχές, όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχούλα του, αφού γνώρισε από πολύ νωρίς τη φρικαλεότητα αυτού του κόσμου…
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο:
mwro



 pentapostagma.gr
 
Top