Βαθμιαία βελτίωση του καιρού στη Δυτική Ελλάδα και αυξημένες νεφώσεις με βροχές στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μη ξεπερνά τους 9 βαθμούς, από 9 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.



Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί πολύ θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα νότια τμήματα, σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.



Συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις.



Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.





 
Top