Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα στις 3 μ.μ. με τον κ. Nicklas Lundblad, DirectorEU Government Relations της Google και τον κ. Διονύση Κολοκοτσά, Public Policy Manager της ίδιας εταιρείας...







Στη συνάντηση συζητήθηκαν η εθνική στρατηγική για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και η προοπτική ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της Google στην Ελλάδα.



Οι εκπρόσωποι της Google ενημερώθηκαν για τις νομοθετικές δράσεις που προωθεί το ΥΠΑΑΝ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση των καινοτόμων πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας. Επίσης, οι εκπρόσωποι τηςGoogle αναγνώρισαν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελλάδας την υψηλή ποιότητα και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της.



Συζητήθηκε ακόμη η δραστηριότητα του «Alliance for Growth», μιας πρωτοβουλίας με τη συμμετοχή ελληνικών και διεθνών εταιρειών διαφόρων κλάδων (μεταξύ των οποίων και η Google), με στόχο την υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση την ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Σημειώνεται, ότι ο κ. Δένδιας είχε συμμετάσχει στη συνάντηση εργασίας του Alliancefor Growth, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιούλιου στην Αθήνα.





 
Top