Έπεσε πάνω σε περαστικούς, σκότωσε οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε έξι - Δείτε το βίντεο

Έχασε τον έλεγχο, λόγω ενός προβλήματος με τα φρένα -όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ- και μετατράπηκε σε ένα… τρελό φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο σε επαρχία της Κίνας.






Ο οδηγός δεν μπορούσε να κουμαντάρει το όχημα, χτύπησε δύο αυτοκίνητα στην πορεία του και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε μία στάση λεωφορείου. Άνθρωποι που περίμεναν εκεί, αλλά και περαστικοί, είδαν το βαρύ όχημα να έρχεται κατά πάνω τους, αλλά δυστυχώς οι αντιδράσεις τους δεν ήταν τόσο γρήγορες ώστε να καταφέρουν να γλιτώσουν. Από το δυστύχημα, όπου το φορτηγό –τύπου νταλίκα- «γύρισε» στο πλάι, δίπλωσε και σύρθηκε για αρκετή ώρα, σκοτώθηκαν οκτώ άτομα και τραυματίστηκαν τουλάχιστον έξι χθες το απόγευμα στην πόλη Zhangjiakou της επαρχίας Hebei.



Οι Αρχές τονίζουν πως ο κόσμος καταπλακώθηκε από το φορτηγό, αλλά και από ξύλα που κατέρρευσαν. Όταν έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν πτώματα να κείτονται στο έδαφος, με ξύλα πεσμένα πάνω τους και το φορτηγό να έχει αναποδογυρίσει και να έχει χτυπήσει σε έναν τοίχο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Την ώρα που η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, κινεζικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τα φρένα του οχήματος είχαν υποστεί βλάβη, ενώ η κυβέρνηση της χώρας αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.



Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...






.

























Need Text

























 
Top