Ένας Αυστραλός εκδιώχθηκε από την πτήση του και κρατήθηκε από την αστυνομία εξαιτίας των σκίτσων και των σημειώσεων που κρατούσε σε ένα σημειωματάριο περιμένοντας να ταξιδέψει
Ο 28χρονος Αυστραλός Oliver Buckworth, βαριόταν πολύ και αποφάσισε να γεμίσει την ώρα του μουντζουρώνοντας το τετράδιο που κρατούσε στα χέρια του. Δυστυχώς όμως για αυτόν οι σημειώσεις που κράτησε είχαν να κάνουν με την φρενίτιδα που έχει πιάσει τον δυτικό κόσμο εξαιτίας της απειλής των τζιχαντιστών.

Ένας συνεπιβάτης του που είδε υπό γωνία τις σημειώσεις του έκανε μια καταγγελία και ο 28χρονος οδηγήθηκε εκτός πτήσης  παρά τις εξηγήσεις του και χωρίς να βρεθεί τίποτα απειλητικό πάνω του εκτός από ένα στυλό και ένα τετράδιο.

«Η ειρωνεία είναι ότι έγραφα μια παράγραφο σχετικά με τον παραλογισμό της κινδυνολογίας που ζούμε την ώρα που βρισκόμαστε σε μια τόσο ευτυχισμένη χώρα με παραλίες, παγωτά και αφράτα φαγητά» είπε ο ίδιος στον δημοσιογράφο Chris Vedelago.

Τα βάσανα του Αυστραλού πάντως δεν θα τελειώσουν σύντομα αφού όπως έγινε γνωστό η εταιρία Tiger Airlines τον καταχώρησε στην μαύρη λίστα και δεν θα μπορέσει ποτέ πια να πετάξει με αυτή.  
thepressproject
 
Top