Με την παρουσία Βουλευτών, Αιρετών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων της εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 19:30 το απόγευμα στο Πέραμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Περάματος.

Ο νέος Δήμαρχος Περάματος Ιωάννης  Λαγουδάκης στην πρώτη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:

….«Ο σημερινός όρκος δεν έχει απλώς μια τυπική, τελετουργική σημασία. Μέσω αυτού του όρκου δεσμευόμαστε για μια νέα προσπάθεια, για ένα νέο έργο, εκτιθέμεθα στην κρίση του αύριο, υποσχόμενοι, από σήμερα και όσο πιστότερα γίνεται, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για την ανάδειξη μιας άλλης πόλης που θα φανερωθεί μπροστά μας:

Μια πόλη ανθρώπινη – σύγχρονη – καθαρή. Μια πόλη δημιουργική. Μια πόλη ανοιχτή και φιλόξενη, απαλλαγμένη από μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές και φασιστικές συμπεριφορές. Μια πόλη της εργασίας, του πολιτισμού, της περιβαλλοντικής αναβάθμισης.

Για μια τέτοια πόλη δίνουμε τη σημερινή υπόσχεση και διαβεβαίωση ότι θα αγωνιστούμε. Σας καλώ λοιπόν όλους να συμμετέχετε σ’ αυτήν την προσπάθεια για το κοινό όφελος…».

Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Περάματος της Β΄ Περιφέρειας Πειραιά το παρών έδωσαν οι βουλευτές κ.κ Αναστάσιος Νεράτζης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Τζένη Βαμβακά, Θεοδωρής Δρίτσας, οι κ.κ Αντιπεριφεριάρχες, Γεώργιος Γαβρίλης, Τζόκος, ο τέως Αντιπεριφεριάρχης κ. Χρήστου, ο Διοικητής Διοικητικής Μέριμνας Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος Ηλίας Δημόπουλος, ο απελθών Δήμαρχος Περάματος κ. Παντελής Ζουμπούλης.

Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ Αλέξιος.

 
Top