Οι δοκιμές του Μίτσελ ήταν για ακόμα μία φορά... ανακατεμένες.



Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε σχεδόν τα πάντα στην προπόνηση της Δευτέρας ενώ είχε διαρκώς στην... τσίτα τους παίκτες του. Σύμφωνα πάντως με τις ενδείξεις και τις δοκιμές που έκανε ο Μίτσελ για τον αγώνα με την Ατλέτικο θα έχει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Σαλίνο, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου.



Αμυντικό χαφ ο Εντινγκά, μέσα δεξιά ο Μιλιβόγεβιτς, μέσα αριστερά ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και στα δύο άκρα ο Κασάμι με τον Αφελάι. Επικρατέστερος για την επίθεση συνεχίζει να είναι ο Μήτρογλου.



Είναι χαρακτηριστικό πως το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων δούλεψε πολύ πάνω στην ανασταλτική λειτουργία κυρίως του άξονα. Ο Μίτσελ θέλει τις καλύτερες δυνατές αντιδράσεις από τα χαφ του όταν δεν έχουν την μπάλα στην κατοχή τους.



Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός πάντα κρύβει μία ή και παραπάνω εκπλήξεις για το βασικό σχήμα. Μία τέτοια μπορεί να είναι ο Μπενίτες για την επίθεση.



Σχετικά με τον Μανιάτη,  με βάση τα τωρινά δεδομένα θεωρείται από δύσκολο έως εξαιρετικά απίθανο να προλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

 
Top