Τα παιδιά των stars δεν έχουν μόνο όμορφα χαρακτηριστικά και τσαχπινιά , αλλά όπως φαίνεται οι διάσημοι γονιοί τους, τους προίκισαν με περισσό στυλ και άποψη.

















Σούρι Κρουζ:















Η κόρη του Τομ Κρούζ και της Κέιτι Χόλμς, φαίνεται να εξελίσσεται ήδη σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της επόμενης δεκαετίας. Τα εντυπωσιακά παπούτσια με το χαμηλό τακουνάκι που φοράει συχνά η μικρή Σούρι, τραβάνε τα βλέμματα όχι μόνο των συνομηλίκων της, αλλά και των ενηλίκων. Άραγε επιλέγει μόνη της τα μοντέρνα ρούχα της; Ο μπαμπάς της έχει δηλώσει πάντως ότι από τη μέρα που γεννήθηκε είχε τη δική της, προσωπική άποψη και μόνη της αποφασίζει πως θα ντυθεί.



Ζαχάρα Τζολί Πιτ:















Το να κλείνεις τα 8 και να έχεις για γονείς τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, δεν είναι και τόσο άσχημο. Στα πιο πρόσφατα γενέθλια της Ζαχάρα, η διάσημη ηθοποιός, της έκανε δώρο μια… ανανέωση της γκαρνταρόμπας της. Τα καινούργια κομμάτια που ψώνισε η Τζολί για την κόρη της ήταν πολύ ιδιαίτερα, girly και σε έντονες χρωματικές αποχρώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να τις αγοράσει πολύχρωμα αξεσουάρ, στα οποία η Ζαχάρα έχει αδυναμία.











Όνορ Γουόρεν:









Η Τζέσικα Άλμπα δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στη γλυκύτατη κόρη της. Σε κάθε της έξοδο, η ηθοποιός εμφανίζεται έχοντας την καλύτερη παρέα! Το ιδιαίτερο στυλ της 5χρονης Χόνορ , τραβάει τα βλέμματα στις δημόσιες εξόδους με τη μαμά της. T-shirt με έντονα χρώματα , αξεσουάρ στα μαλλιά και το λαιμό, είναι τα αγαπημένα της κομμάτια. « Είναι ανεξάρτητη και έχει ήδη πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Της αρέσει πάρα πολύ να ντύνεται μόνη της και να συνδυάζει τα ρούχα της.», τονίζει η όμορφη ηθοποιός. Η Χόνορ είναι ένα από τα πιο ενεργητικά και ευδιάθετα παιδιά της showbiz, όπως δηλώνει και η μαμά της: « Κάθε μέρα ξυπνάει γεμάτη ενέργεια! Έχει πολλές περούκες και τις φοράει συνέχεια, όπως και τα πλαστικά παπουτσάκια με χαμηλό τακουνάκι που λατρεύει. Είναι τελείως τρελό, αλλά την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη.»







Βάιολετ Άφλεκ:











Η κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ φαίνεται να έχει συνηθίσει τα φλας των φωτογράφων, αφού ποζάρει χαμογελαστή αναδεικνύοντας το αγαπημένο της τσαντάκι. Η μικρή fashionista λατρεύει τα φορέματα με φλοράλ prints που ταιριάζουν τέλεια με τον γλυκύτατο χαρακτήρα της. Βέβαια οι ιδιαίτερες τσάντες και τα αξεσουάρ έχουν ήδη κερδίσει την αγάπη της μικρής Βάιολετ.



Γουίλοου Σμίθ:



















Η Γουίλοου έχει καταφέρει στα 12 της χρόνια, να κάνει καριέρα που θα ζήλευαν ακόμα και οι μεγαλύτεροι σταρ της showbiz. Οι τραγουδιστικές ικανότητες της κόρης του Γουίλ Σμιθ, έδειξε την αγάπη της για το τραγούδι πριν ακόμα μπει στην εφηβεία και διέπρεψε! Σαν μια νεότερη εκδοχή της Ριάνα, η Γουίλοου έχει ήδη αναδείξει την αγάπη της για τα εκκεντρικά χτενίσματα και αξεσουάρ. Τι είπαν όμως οι γονείς της όταν αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της και να κάνει μοϊκάνα; «Αν της έδινα την εντύπωση ότι εγώ είμαι υπεύθυνος για τα μαλλιά και το στυλ της, αργά ή γρήγορα θα με βάλει στην ίδια κατηγορία με όλους τους υπόλοιπους άντρες που θα γνωρίσει όταν μεγαλώσει. Οπότε την αφήνω να κάνει ό,τι θέλει με την εμφάνισή της», δηλώνει ο χαζομπαμπάς, που φαίνεται να της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.




πηγη

http://i-secret.blogspot.com/
 
Top