Τις φωτογραφίες των ληστών του Διστόμου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών που φέρονται να έχουν περιφερειακή σχέση με την ένοπλη οργάνωση που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Μαζιώτης.



Πρόκειται για τον Χριστοδούλου Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Βενετίας, γεν. 14.03.1970, και τον Δραβίλα Σπυρίδωνα του Χαραλάμπους και της Κονδύλως, γεν. 21.07.1981, πιο γνωστός στους κύκλους του υποκόσμου ως “καρφάκιας”.



Επίσης δόθηκαν εκ νέου στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Γεωργίου Πετρακάκου, ο οποίος φέρεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να συμμετείχε μαζί με το Νίκο Μαζιώτη σε ληστείες στην περιφέρεια τις Πελοποννήσου.



Όσον αφορά στο Χριστοδούλου και το Δραβίλα και οι δυο κατά το παρελθόν -και ιδιαίτερα ο Χριστοδούλου που θεωρείται από τους “παλιούς” της πιάτσας- έχουν συνεργαστεί με το Βασίλη Παλαιοκώστα αλλά και με άλλα “μεγάλα” ονόματα της παρανομίας.



Τα αποτυπώματα του Πετρακάκου, του Χριστοδούλου και του Δραβίλα, όπως και γενετικό υλικό των τριών καταζητούμενων βρέθηκαν από τους ειδικούς των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στο 10μετρο φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από το Δίστομο και να κατευθυνθούν στην περιοχή του Ξυλοκάστρου, όπου και χάθηκαν τα ίχνη τους.





http://i-secret.blogspot.com/
 
Top