Τους γνώρισαν στα γυμναστήρια, τους σκότωσαν σε μια χαράδρα



Πολλά ερωτηματικά προκαλούν τα ευρήματα της αστυνομίας στα σπίτια των δύο 19χρονων δραστών (φωτογραφία αριστερά)...







Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία των δύο νέων, ηλικίας 25 και 26 ετών, στη Δυτική Μάνη, τα άψυχα σώματα των οποίων εντοπίστηκαν σε χαράδρα στην περιοχή Γαϊτσές μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.

Δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος είναι δύο 18χρονοι οι οποίοι ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους, ενώ το κίνητρο όπως όλα δείχνουν ήταν μία οικονομική διαφορά 800 ευρώ.



Δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος είναι δύο 18χρονοι οι οποίοι ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους, ενώ το κίνητρο ήταν μία οικονομική διαφορά 800 ευρώ.

Ωστόσο, πολλά ερωτηματικά προκαλούν τα ευρήματα της αστυνομίας στα σπίτια των δύο 18χρονων.



Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας από τις έρευνες στα σπίτια των δύο κατηγορούμενων, ανακαλύφθηκαν και άλλα όπλα τα οποία και κατασχέθηκαν.

Αναφορικά με τον 18χρονο ο οποίος είχε την αντιδικία με τον Κωνσταντίνο Σγούρο, στο αγροτικό φορτηγάκι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία, βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα με την οποία και έγινε το έγκλημα, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε άλλο ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατασχέθηκε.

Στο σπίτι του άλλου 18χρονου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα στιλέτο, ένα μαχαίρι, ένα πτυσσόμενο γκλομπ, δύο φυσίγγια και 6,5 γραμμάρια κάνναβης.

Επιπλέον, κοντά στο σπίτι του ενός 18χρονου, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, βρέθηκαν δύο μαύρα τσαντάκια μέσης τα οποία περιείχαν τα προσωπικά αντικείμενα των δύο θυμάτων.

Τα προφίλ των δύο δραστών


Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης και τα προφίλ των δραστών που έχουν δημιουργήσει στο Facebook, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες με καραμπίνες, χρηματικά ποσά αλλά και «ακροδεξιά» σύμβολα.

Εγκλημα - Μάνη - δράστες



Ο ένας 18χρονος δηλώνει στο Facebook από το 2012 «λοχίας» στην... Εθνική Ακαδημία του FBI ενώ και οι δύο στα προφίλ τους επιδεικνύουν την εκγύμνασή τους αλλά και τα όπλα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Βήμα, ο ένας από τους δράστες σε συνομιλία που είχε με φίλη του την ημέρα της γιορτής του, εκείνη έγραφε «χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε».

Εγκλημα - Μάνη - δράστες

Επίσης υπήρχε και μια φωτογραφία με χαρτονομίσματακαι κέρματα, συνολικά 875 ευρώ, όσα δηλαδή, σύμφωνα με πληροφορίες είχε δώσει ο ένας εκ των δραστών στον Κωνσταντίνο Σγούρο, για να του δώσει τα αναβολικά χάπια.

Εγκλημα - Μάνη - δράστες - χαρτονομίσματα - κέρματα

 
Top