Οι γονείς παίρνουν ξανά τον έλεγχο... χάρη σε μια εφαρμογή

Χάρη σε μια εφαρμογή, που δημιούργησε μια μητέρα από τη Νέα Υόρκη, το παιδί σας δε θα μπορεί από δω και στο εξής να αγνοεί τις κλήσεις σας! 
Η εφαρμογή «Ignore No More» -σε ελεύθερη μετάφραση «δε θα με αγνοείς πια»- έρχεται για να δώσει ένα τέλος στις αγωνίες των γονιών, οι οποίοι αναζητούν τα παιδιά τους... εις μάτην!
 
Μέσω της εφαρμογής αυτής, οι γονείς θα μπορούν να «κλειδώνουν» τις Android συσκευές των παιδιών τους, μέχρι αυτά να τις σηκώσουν και να πάρουν τη μαμά ή τον μπαμπά τους ένα τηλέφωνο.
 
Η Sharon Standifir, δημιουργός της εφαρμογής για έξυπνα κινητά «Ignore No More» είπε στο CBS New York, ότι είχε την ιδέα επειδή τα δικά της παιδιά αγνοούσαν επανειλλημένα τις προσπάθειές της να επικοινωνήσει μαζί τους.
 
Εργάστηκε μαζί με προγραμματιστές για πολλούς μήνες και το αποτέλεσμα την άφησε απολύτως ικανοποιημένη.
 
Η εφαρμογή, όπως αναφέρει το Time, διατίθεται έναντι 1,99 δολαρίων σε συσκευές Android. Επιτρέπει στους γονείς να «κλειδώνουν» από μια άλλη συσκευή τα κινητά των παιδιών τους, αναγκάζοντάς τα να καλέσουν πρώτα σε μια λίστα συγκεκριμένων αριθμών, προκειμένου να μπορέσουν και πάλι να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες της συσκευή τους.
 
«Όχι κλήσεις σε φίλους, όχι γραπτά μηνύματα, παιχνίδια... τίποτα, μέχρι να σας καλέσουν πίσω. Κι όταν το κάνουν, μπορείτε να επιλέξετε πότε θέλετε εσείς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή τους» αναφέρει η ιστοσελίδα της εφαρμογής. 

Οι γονείς παίρνουν ξανά τον έλεγχο στα χέρια τους... 
Πηγή : newsbeast.gr
 
Top