Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες

Σοκ προκαλεί η δολοφονία των δυο νεαρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας...









Οι σοροί των δύο bodybuilders, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη, ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Μάνης (Γαϊτσές) μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.







Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τους δύο άντρες και στη συνέχεια τους πέταξαν στο φαράγγι. Ουδείς γνωρίζει αυτή την ώρα αν το άγριο έγκλημα σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.







Τα δυο νέα παιδιά είχαν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής.







Ο Γιάννης Κομμάτης, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια. Ο Κομμάτης υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε νησί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.







Τα δυο νέα παιδιά ήταν λάτρεις των τατουάζ και είχαν αποτυπώσει στο σώμα τους αρκετά σύμβολα και φράσεις. Ανάμεσα στα τατουάζ που διακρίνονται στις φωτογραφίες υπάρχουν φράσεις όπως «Μολών Λαβέ», «Ελλάς ή Τέφρα», «Ή ταν ή επί τας» και «Υπεράνω όλων η πατρίς», ενώ ο Σγούρος είχε και τατουάζ με σβάστικα.







Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς των δυο νεαρών καθώς και η σύντροφος του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου που δηλώνουν με σχόλια τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τη θλίψη τους για την τραγική δολοφονία. Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι οι οποίοι έχουν τοποθετήσει μαύρες κορδέλες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, σε ένδειξη πένθους.


























































































πηγή

 
Top