Ακόμα και στο ενδεχόμενο απουσίας του Παπασταθόπουλου από την πρεμιέρα, ο Σάντος βλέπει τον φορμαρισμένο Μόρα να θέτει υποψηφιότητα για να καλύψει επάξια τη θέση



Λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να βιώνει το πιο δημιουργικό άγχος της καριέρας του.



Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, προχωράει αυτές τις ώρες στην τελευταία και καθοριστική αξιολόγηση των «όπλων», με τα οποία θα ριχτεί στη μάχη η Εθνική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.



Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να αγχώθηκε με κάποια προβλήματα στην ομάδα, όπως συμβαίνει σε κάθε προετοιμασία μεγάλης διοργάνωσης, ενόψει της πρεμιέρας. Τελικά όμως η εικόνα της ομάδας στο σύνολό της ξεκαθαρίζει καθώς το πρωί της Τετάρτης προέκυψαν πολύ καλές πληροφορίες προέκυψαν από το «μέτωπο» του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και μάλλον θέτει ευατόν στη διάθεση του προπονητή του.



Αλλά ακόμα και στο ενδεχόμενο απουσίας του Παπασταθόπουλου από την πρεμιέρα, ο Σάντος βλέπει τον φορμαρισμένο Μόρα να θέτει υποψηφιότητα για να καλύψει επάξια τη θέση.



Ο Ταχτσίδης επίσης άγχωσε για λίγο τα μέλη της αποστολής, αφού εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική από τη σύγκρουση που είχε με τον Σαμαρά, στη συνέχεια ωστόσο οι καρδιές όλων επέστρεψαν στις θέσεις τους στο άκουσμα της είδησης ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο μέσος της Τορίνο ήταν «καθαρή».



Ο Παναγιώτης Γλύκος, που έμεινε εκτός λόγω φλεγμονής στο μάτι, δεν έλαβε μέρος ούτε στη χτεσινή προπόνηση και δεν υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς. Οι Καραγκούνης και Τοροσίδης έκαναν ατομικό για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ωστόσο είναι έτοιμοι.



Έτσι ο Σάντος έχει να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” για το αρχικό σχήμα, με τις θέσεις της μεσαίας γραμμής να είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Οι Κατσουράνης και Μανιάτης είναι σίγουροι, κατά συνέπεια υπάρχουν τρεις για μία θέση: Ο Τζιόλης, ο οποίος ξεκίνησε βασικός με την Πορτογαλία και οι Καραγκούνης και Κονέ (έχουν περισσότερες πιθανότητες έναντι του Τζιόλη), οι οποίοι έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Στην επίθεση ο Σαμαράς θα αγωνιστεί αριστερά, με τους Μήτρογλου και Γκέκα να διεκδικούν τη θέση στην κορυφή, ενώ ο Σαλπιγγίδης έχει προβάδισμα στα δεξιά αντί του Φετφατζίδη. Κι αυτό γιατί ο Σάντος υπολογίζει πολύ στις ανασταλτικές κινήσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σε μία πλευρά, στην οποία οι Κολομβιανοί έχουν τον επικίνδυνο μπακ της Νάπολι Αρμέρο. Σε κάθε περίπτωση, η προπόνηση, που θα αρχίσει αργά το βράδυ της Τετάρτης ώρα Ελλάδος, θα αποκαλύψει ίσως την εικόνα της εντεκάδας.





http://i-secret.blogspot.com/
 
Top