Τι κι αν πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον επί δυόμισι χρόνια σύντροφό της, χορευτή – χορογράφο, Κάσπερ Σμαρτ; Τι κι αν δηλώνει πως είναι μόνη;



Φήμες θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ να είναι ερωτευμένη και μάλιστα ξανά με χορευτή της.



Ο λόγος για τον Μαξίμ Σμερκόβσκι, ο οποίος ανήκει στο «μπαλέτο» της, ενώ είναι επαγγελματίας χορευτής του Dancing With The Stars.







Η 44χρονη και ο 34χρονος εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε κλαμπ του Κονέκτικατ, μετά το τέλος της συναυλίας της Λατίνα σταρ στο Foxwoods Casino.







Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Us Weekly, «συνομιλούσαν όλο το βράδυ, γελούσαν και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου».



Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που δημοσιεύει και τη φωτογραφία, Τζένιφερ και Μαξίμ είναι μαζί μόλις λίγες εβδομάδες και για το λόγο αυτό δεν επιθυμούν προς το παρόν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.







Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες, εκδόθηκε το διαζύγιο της Λόπεζ από το Μαρκ Άντονι. Παντρεύτηκαν το 2004 και το 2008 καλωσόρισαν τα δίδυμά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τον Ιούλιο του 2011 ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.





 
Top