Πραγματικά αυτό που συνέβη χθες το βράδυ λίγο έξω από τη Βέροια και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Μέσης, δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Η περιγραφή είναι άκρως ανατριχιαστική και αποκρουστική.





Ένας άντρας (η ηλικία του προσδιορίζεται περίπου από 35 έως 45 χρονών) έβαλε τέλος στην ζωή του με τον πιο τραγικό και φρικτό τρόπο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το σώμα του έχει διαμελιστεί καθώς το τρένο πέρασε κυριολεκτικά από πάνω του, σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis-veria.blogspot.gr.



Λίγα λεπτά πριν το μοιραίο, πάρκαρε μπροστά από την διάβαση (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα Opel Αstra μαύρο, όπου μέσα είχε ένα σημείωμα και εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας), πήγε ξάπλωσε επάνω στις ράγες και περίμενε πότε θα περάσει το τρένο!



Οι προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για την περισυλλογή του σώματος το οποίο έχει διαμελιστεί συνεχίζονται...



Σε συνομιλία που έχουμε αυτήν την στιγμή με πηγή μέσα από το τρένο, μας ενημέρωσε πως όλοι οι επιβαίνοντες αν και είναι καλά στην υγεία τους, είναι πραγματικά σοκαρισμένοι από το εν λόγω συμβάν.

http://i-secret.blogspot.com/
 
Top