Την αστυνομική βία σε βάρος των καθαριστριών καταδίκασε ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων.



«Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι, οι εγκληματικές φυσιογνωμίες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος μιλώντας στο Mega, ενώ σχολίασε και τη φωτογραφία του αστυνομικού με τη σιδηρογροθιά στο χέρι, λέγοντας «τα έχω δει και με πεισμώνουν γιατί δεν έχουν αντιμετωπιστεί με τρόπο παραδειγματικό».



Ο κ. Φωτόπουλος, ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα οι ΕΔΕ που έχουν γίνει στο παρελθόν για υποθέσεις αστυνομικής βίας, όπως σε βάρος του φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου ή του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, αλλιώς «είμαστε εκτεθειμένοι». Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι τέτοια φαινόμενα, «δεν ανάγονται μέσα σε διαταγές» και τόνισε πως η πλειοψηφία των αστυνομικών, κάτω από αντίξοες συνθήκες μάχεται ενάντια στο έγκλημα.



Ο κ. Φωτόπουλος, είπε επίσης πως πρόσφατα αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας επισκέφτηκε τις απολυμένες καθαρίστριες, καθώς μεσολάβησαν και άλλα γεγονότα «βίαιων συμπεριφορών», ενώ τάχθηκαν και στο πλευρό τους στο αίτημα για επαναπρόσληψή τους.





http://i-secret.blogspot.com/
 
Top