Είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί… Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την εδώ και περίπου ένα χρόνο σύντροφό του, Τόνι Γκαρν στη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη.



Πιασμένοι χέρι – χέρι περπατούσαν χαμογελαστοί, χωρίς να δείχνουν πως έχουν κάποιο πρόβλημα με τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν για μία λήψη.







Αφού ψώνισαν στα μαγαζιά, στη συνέχεια ο 39χρονος ηθοποιός και ο άγγελος της Victoria’s Secret γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο.







Η κοινή τους εμφάνιση ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία 40χρονου επιχειρηματία, με του οποίου τη γυναίκα λέγεται ότι συνδέθηκε ερωτικά πριν από ένα μήνα στις Κάννες ο Χολιγουντιανός σταρ.



Ο Άντριου Στερν έθεσε τέλος στη ζωή του, μετά τις υποψίες του περί απιστίας της συζύγου του, Κέιτι Κλίρι τόσο με το Ντι Κάπριο όσο και με το συνάδελφό του, Άντριαν Γκρένιερ, με τους οποίους εθεάθη μαζί στη Γαλλική Ριβιέρα.







Ωστόσο, άλλες πηγές ανέφεραν ότι ο Στερν είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στο γάμο του, τον ώθησαν στην αυτοχειρία.





 
Top