Και το βραβείο του Καζανόβα του 67ου Φεστιβάλ των Καννών κερδίζει ο …. Τζάστιν Μπίμπερ! Ο νεαρός ποπ σταρ βρέθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα και ήταν απλά ασυγκράτητος…



Αφού φλέρταρε την Πάρις Χίλτον στο πάρτι γενεθλίων του ράπερ Μπάστα Ράιμς κι αφού απαθανατίστηκε αγκαλιά με τη Χάιντι Κλουμ, με το χέρι του να γλιστράει στο στήθος της, ο 20χρονος είπε να δοκιμάσει την τύχη του με μία ακόμη καλλονή. Αυτή τη φορά, ρίχνοντας τα δίχτυα του στον άγγελος της Victoria’s Secret, Αντριάνα Λίμα.







Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, το διάσημο μοντέλο, που πρόσφατα χώρισε με τον επί 5 χρόνια σύζυγό της και αστέρα του ΝΒΑ, τον Σέρβο Μάρκο Γιάριτς, δέχθηκε στενό μαρκάρισμα από το Μπίμπερ. Φίλες της Βραζιλιάνας καλλονής ανέφεραν πως της πρότεινε να περάσουν μαζί τη νύχτα στο ξενοδοχείο της, όμως εκείνη αρχικά αρνήθηκε.



Τελικά, όπως σημειώνει το «US Weekly» οι δυο τους αποχώρησαν μαζί από το «Gotha nightclub» της Κρουαζέτ, όπου και διασκέδαζαν με τις φήμες να κάνουν λόγο για μια νύχτα πάθους…. Εμείς, θα λέγαμε μάλλον… λάθους για την πανέμορφη Αντριάνα.





 
Top