Το θαυματουργό κολλαγόνο, θα σε βοηθήσει να χάσεις περισσότερο βάρος και λίπος κατά τη διάρκεια του ύπνου!



Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία και την εξωτερική σου εμφάνιση.







Η ποιότητα του καθορίζει τη νεότητα και την ηλικία σου, αφού η επαναδόμηση των ιστών γίνεται αυτή τη στιγμή της ημέρας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα μετατρέπει το διαθέσιμο κολλαγόνο και τα άλλα θρεπτικά συστατικά σε νέους ιστούς με αποτέλεσμα να αναπλάθεται η επιδερμίδα, καίγοντας λίπος για να γίνει όλη αυτή η λειτουργία.







Η σύνθεση του νέου κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος συνήθως πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου, από τις 1.00 π.μ. περίπου μέχρι τις 4.00 τα χαράματα. Εν συνεχεία, το νέο κολλαγόνο χρησιμοποιείται σε διάφορες λειτουργίες του σώματος. Για τη μετατροπή που υφίσταται το κολλαγόνο, το σώμα χρειάζεται ενέργεια και εν τη απουσία σακχάρων και υδατανθράκων την ενέργεια αυτή την παίρνει από το σωματικό λίπος. Αυτό απαιτεί μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα ενέργειας.!







΄Οσο μεγαλύτερη ποσότητα κολλαγόνου διαθέτει ο οργανισμός, τόση μεγαλύτερη ενέργεια καταναλώνει στη μετατροπή του και άρα τόσες περισσότερες θερμίδες καίει. Ο αριθμός των θερμίδων που καίμε είναι ανάλογος της αποτελεσματικότητας του μηχανισμού του μεταβολισμού. Αντίθετα, όσο πιο μικρή είναι η αποτελεσματικότητα του μηχανισμού τόσο πιο μικρός είναι και ο αριθμός των θερμίδων που καίμε στην παραπάνω διαδικασία.







Το σώμα παράγει κολλαγόνο κάθε μέρα, αλλά η παραγωγή του μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου και η διαθέσιμη ποσότητά του γρήγορα γίνεται ανεπαρκής. Η ανάγκη για την ενίσχυση του οργανισμού είναι επιτακτική. Έτσι κατά τη διάρκεια του ύπνου, όλοι κάνουμε καύσεις & χάνουμε βάρος ανάλογα πάντα και με το κολλαγόνο που διαθέτουμε.







Πως θα ενισχύσεις το κολλαγόνο σου για περισσότερες καύσεις και ανάπλαση των κυττάρων;















Το κολλαγόνο δεν μπορούμε δυστυχώς να το προσλάβουμε από κανένα είδος τροφής συνεπώς η χορήγησή του στον οργανισμό μας μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη. Τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θαυματουργό, υγρό, πόσιμο, υδρολυμένο κολλαγόνο: Pro-Active Liquid Collagen ένα προϊόν που αποτελεί κορυφαία εξέλιξη στη τεχνολογία του κολλαγόνου, αφού στην υγρή πόσιμη μορφή του, είναι άμεσα απορροφήσιμο από τον οργανισμό, περισσότερο αποδοτικό από ποτέ και το σημαντικότερο χωρίς καμία παρενέργεια στον οργανισμό μας.







Το Collagen Pro Active, είναι το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς προσμίξεις υαλουρονικού οξέως, αλόε βέρα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αλλοιώσει τη σύνθεση του.







Λαμβάνοντας καθημερινά 10gr υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως από το στόμα (μία ημερίσια δόση Pro-Active Liquid Collagen) όχι μόνο θα καταφέρεις να χάσεις βάρος και λίπος στον ύπνο σου αλλά θα δεις άμεσα ορατά αποτελέσματα και στα παρακάτω:







•στους συνδέσμους & χόνδρους των αρθρώσεων αλλά και στον μεταβολισμό των οστών



•στη βελτίωση υφής και εμφάνισης του δέρματος & της επιδερμίδας (μείωση ρυτίδων στο πρόσωπο)



•στα μαλλιά & νύχια, καθώς τα δυναμώνει και τους δίνει λάμψη



•στον έλεγχο του σωματικού βάρους



•στη μείωση της κυτταρίτιδας



•στις αθλητικές επιδόσεις καθώς προσφέρει άμεση αναπλήρωση & ανάπλαση του μυικού ιστού



•βοηθά στην αντιγήρανση





http://i-secret.blogspot.com/
 
Top