Οι πολιτικές φιλοδοξίες του γκριζομάλλη ηθοποιού φθάνουν έως το... Λευκό Οίκο



Μετά το πρώτο "στεφάνι", ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, θα κάνει τα παρθενικά του βήματα στην πολιτική. Οι πολιτικές φιλοδοξίες του γκριζομάλλη ηθοποιού φθάνουν μάλιστα έως το... Λευκό Οίκο.



Ο Αμερικανός ηθοποιός, για τον οποίο οργιάζουν οι φήμες ότι θα βρεθεί στη χώρα μας το καλοκαίρι και έχει ταχθεί ουκ ολίγες φορές υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, έχει αποφασίσει να αλλάξει... επαγγελματική ρότα.



Όπως διαρρέουν άτομα από το περιβάλλον του, αφού εγκαταλείψει το εργένικο καθεστώς, ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα: από τα κινηματογραφικά στούντιο να μεταπηδήσει στην πολιτική.



Στην πατρίδα του, τις ΗΠΑ, είναι γνωστό ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος. Μάλιστα, και στις δύο προεκλογικές εκστρατείες του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε δυναμικό "παρών".



Τώρα, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror», ο Αμερικανός ηθοποιός, που έχει ήδη στη φαρέτρα του πλούσια δράση ως ακτιβιστής και φιλάνθρωπος, αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, αναλαμβάνοντας επίσημο ρόλο.



Η πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα και δεν κατονομάζεται, αφήνει να εννοηθεί ότι ο Κλούνεϊ μπορεί να διεκδικήσει και την προεδρία των ΗΠΑ.



Πάντως, μέχρι να νυμφευτεί τη γυναίκα της ζωής του, τη Βρετανή δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, θα καταλαγιάζει τα πολιτικά του πάθη.



Έχοντας βάλει βέρα στο... δεξί τον Σεπτέμβριο, κι έχοντας επίσημα πλέον στο πλευρό του τη δικηγόρο Αμάλ, θα ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. «Εχει μεγάλες φιλοδοξίες και σκοπεύει να μπει στην πολιτική στο άμεσο μέλλον. Θέλει να κάνει μεγαλύτερο ανθρωπιστικό έργο κι ελπίζει να ενταχθεί στην προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών το 2016» αναφέρει το δημοσίευμα της «Mirror.



Με την 36χρονη αγαπημένη του αναμένεται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας το φθινόπωρο, σε μια στενή τελετή με λιγοστούς φίλους και συγγενείς. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στη Βρετανία.



Αλλά, επειδή η Αμάλ είναι φανατική της τηλεοπτικής σειράς «Ο Πύργος του Ντάουντον», υπάρχουν φήμες ότι ο γάμος του ζευγαριού μπορεί να γίνει στο ιστορικό κάστρο.



Ο ηθοποιός δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της Αμάλ και η τοποθεσία του Highclere Castle είναι βολική για τη νύφη, αφού η μητέρα και πολλοί συγγενείς της Αλαμουντίν ζουν στο Λονδίνο.



Αν τελικά ο γάμος του ζευγαριού γίνει στον "Πύργο του Ντάουντον", τότε για την ενοικίαση του κάστρου ο γαμπρός θα πρέπει να καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15.000 ευρώ.





 
Top