Βρίσκεται ανάμεσα στις 30 μεγαλύτερες εταιρείες online booking εισιτηρίων του πλανήτη. Η ελληνική AirFastTickets, όμως, φαίνεται ότι έχει προβλήματα ρευστότητας, με αποτέλεσμα να βάλει λουκέτο στα γραφεία της, στο Λονδίνο, την Ελλάδα και τη Γερμανία!...







Η AirFastTickets, όπως αναφέρουν διεθνή εξειδικευμένα site τουρισμού, αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας τα οποία θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ύπαρξη της.



Συγκεκριμένα η IATA ενημέρωσε τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της ότι προχωρεί σε κλείσιμο των γραφείων της AirFastTickets στο Λονδίνο εξαιτίας της αδυναμίας της να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τις αεροπορικές για τον μήνα Μάιο. Η κίνηση αυτή έχει ως αποτέλεσμα να κλείσουν τα γραφεία και στην Ελλάδα και στην Γερμανία καθώς αυτά συνδέονται εταιρικά με το γραφείο στην Μεγάλη Βρετανία.



Σύμφωνα με πληροφορίες η AirFastTicket φαίνεται να κινδυνεύει να μην καταβάλει πληρωμές 22 εκατ. ευρώ στην Γερμανια, 13,9 εκατ. ευρώ για την Μεγάλη Βρετανία και περίπου 10 εκατ. ευρώ για την χώρα μας από τις αρχές Μαϊου έως το πρώτο 20ήμερο Ιουνίου.



Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τους ταξιδιώτες που έχουν κλείσει εισιτήρια μέσω της εταιρείας καθώς αυτά είναι ασφαλισμένα από την ΙΑΤΑ.



Ελπίζουμε το πρόβλημα να είναι παροδικό.



 
Top