Τι φόρεσε, λοιπόν, η Ριάνα για να παραλάβει το style Icon of the Year βραβείο; Ποιο σχεδιαστή επέλεξε η Μπλέικ Λάιβλι; Τα CFDA Fashion Awards δόθηκαν την Δευτέρα 2 Ιουνίου σε όλους εκείνους που συνεισέφεραν στο χώρο της μόδας μέσα στο 2014. Δες τι φόρεσαν στην εκδήλωση μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες του Hollywood..



Ριάνα: Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα διαφανές στενό μάξι φόρεμα του Adam Selman και να το συνδυάσει με γάντια και μαντήλι στα μαλλιά. Για να μην τα πολυλογούμε πάνω της είχε 216000 κρυσταλάκια Swarovski.















Λουπίτα Νιόνγκο: Η όμορφη ηθοποιός φόρεσε για την περίσταση ασορτί παντελόνι και τοπ ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με κοσμήματα Jennifer Fisher και γόβες Sophia Webster Coco.















Σολάνζ Νόουλς: Η αδερφή της Μπιγιονσέ επέλεξε να φορέσει μία ασημένια μεταξωτή τουαλέτα Calvin Klein Collection.















Μπλέικ Λάιβλι: Η όμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα πράσινο-μπεζ φόρεμα μέχρι πάνω από το γόνατο από τη resort συλλογή του Michael Kors για το 2015.















Τζέσικα Σταν: Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα λευκό jumpsuit του οίκου Giulietta.















Μέρι Κέιτ και Άσλι Όλσεν: Οι δίδυμες αδερφές φόρεσαν όπως πάντα μαύρα και ολοκλήρωσαν το λουκ τους με κοσμήματα Sidney Garber.















Ολίβια Παλέρμο: Η όμορφη fashionista επέλεξε να φορέσει κρόσια που αποτελούν το trend της φετινής χρονιάς. Συγκεκριμένα και η φούστα και η μπλούζα της ήταν της σχεδιάστριας Ann Taylor.















Tζένιφερ Χάντσον: Εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα με έναν ώμο του KAUFMANFRANCO επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός.















Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Μία μακριά κόκκινη, στράπλες, τουαλέτα φόρεσε το μοντέλο της Victoria’s Secret και το συνδύασε με κοσμήματα Jennifer Fisher.















Tζόαν Σμαλς: Το όμορφο μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα μωβ φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο από τη μία μεριά του σχεδιαστή Prabal Gurung.















Τζέιμι Κίνγκ: Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο φόρεσε ένα ιβουάρ μεταξωτό φόρεμα από τη συλλογή του Calvin Klein για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014.















Σανέλ Ιμάν: Μία εντυπωσιακή και λαμπερή μαύρη τουαλέτα φόρεσε το μοντέλο από τον οίκο Monique Lhullier.















Έμι Ρόσουμ: Η ηθοποιός φόρεσε μία J. Mendel τουαλέτα ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι γόβες Manolo Blahnik for J. Mendel.















Κάρλι Κλος: Από τη γιορτή της μόδας δε θα μπορούσε να λείπει η Κάρλι Κλος η οποία φόρεσε για τη βραδιά ένα φόρεμα Band of Outsiders.















Ρέιτσελ Ζόε: Η διάσημη στυλίστρια και σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει δική της δημιουργία στην εκδήλωση.



















Ολίβια Γουάιλντ: Η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο vintage φόρεμα με κρόσια.












 
Top