Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες από τη σειρά prequel του Batmam, Gotham.Το Fox ετοιμάζεται να στηρίξει το Gotham με όλες του τις δυνάμεις…

Αν και συνηθίζει να ανακοινώνει ποια pilots θα παραγγείλει για σειρά και να προβάλλει τα trailer των επερχόμενων σειρών κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης του φθινοπωρινού προγράμματος (που έρχεται την επόμενη εβδομάδα), αυτή τη φορά κυκλοφόρησε το trailer του Gotham κατά τη διάρκεια της προβολής του νέου 24.

Επίσης ανακοίνωσε ότι το Gotham επισήμως αποτελεί νέα σειρά για το πρόγραμμα 2013-2014.

Το trailer μάλιστα είναι ακριβώς ό,τι περιμέναμε. Η πόλη σκοτεινή, η μουσική επιβλητική, οι χαρακτήρες πασίγνωστοι, ο Comissioner Gordon (σχεδόν) αμίλητος και ο Bruce Wayne παρών, αν και μικρό παιδί.

Τι λέτε εσείς; Θα του δώσετε μια ευκαιρία;

Aυτοί είναι οι χαρακτήρες

Το Fox κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες των ηρώων της σειράς prequel του Batman. Τις τελευταίες ημέρες, έναν προς έναν είδαμε τους χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν τον Ben McKenzie, ο οποίος θα υποδυθεί τον Commissioner Gordon, στη πρώτη σειρά εδώ και δεκαετίες που περιστρέφεται γύρω από τον Batman.

Είδαμε τον Detective Harvey Bullock, συνεργάτη του Gordon στην αστυνομία, τον Alfred, που θα προστατεύσει το νεαρό Bruce Wayne ύστερα από τον θάνατο των γονιών του, αλλά και τους νεαρούς Selina Kyle (Catwoman) και Penguin.

Φυσικά, ξέρετε ποιον περιμένουμε πως και πως, αν και υποψιαζόμαστε ότι ο μεγάλος αντίπαλος του Batman, Joker θα εμφανιστεί αργότερα στη σειρά.

Selina Kyle (Catwoman)
Harvey Bullock
James Gordon
Alfred Pennyworth
Penguin
  insidetv.gr
 
Top