Μία απίστευτη επίθεση εξαπέλυσε προς το πρόσωπό της Κέιτ Μίντλετον η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail. Αφορμή στάθηκε το πρόσφατο αποκαλυπτικό ατύχημα της δούκισσας του Κέιμπριτζ στην Αυστραλία, όταν ο αέρας της σήκωσε το φόρεμα, αποκαλύπτοντας την καλοσχηματισμένη πίσω όψη της.



Τις επίμαχες φωτογραφίες δημοσίευσε γερμανικό περιοδικό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ανάλογα «ατυχήματα» έχουν συμβεί στο παρελθόν στην 31χρονη



Στο άρθρο, το οποίο υπογράφει η Αμάντα Πλατέλ αναφέρεται χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Οχι Κέιτ, όχι ξανά. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν είδα την Δούκισσα να έχει ένα ακόμη στιλιστικό ατύχημα την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ελικόπτερο στην Αυστραλία.



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από γερμανικό περιοδικό αποτυπώνουν τη στιγμή που μια ριπή ανέμου σηκώνει το... αεράτο φόρεμα της δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της. Και σαν να μην έφθανε η επιλογή του φορέματος, κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα και πιο ταπεινωτικά για αυτή, είναι το γεγονός ότι είχε επιλέξει να φορέσει στρινγκ.



Πρώτα απ' όλα επιτρέψτε μου να πω ότι ήταν λάθος της εφημερίδας που δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Κέιτ. Ο βρετανικός τύπος αρνήθηκε να τις δημοσιεύσει, ωστόσο οι εικόνες από το σέξι ατύχημα της δούκισσας του Κέιμπριτζ κάνουν το γύρο του Διαδικτύου».



Και καταλήγει το εκτενές κείμενο: «Μάθε πια να καλύπτεις τα οπίσθιά σου και σταμάτα να φοράς στρινγκ».





 
Top