ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δραπετσώνα ξαναέζησε στιγμές, που είχε να ζήσει σε προεκλογική περίοδο από τότε που αποτελούσε αυτοτελή Δήμο.
Εκατοντάδες Δραπετσωνιτών κατέκλισαν τους δρόμους γύρω από την Πλατεία Κοσκινά στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστου Σαλαλέ την Δευτέρα το βράδυ.
Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση υποψηφίου Δημάρχου από την εποχή που η Δραπετσώνα συνενώθηκε με το Κερατσίνι σε ενιαίο Δήμο.
Ο Χρήστος Σαλαλές αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο ειδικό Πρόγραμμα για την Δραπετσώνα της Παράταξής του «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ». 
Αμέσως μετά ο Χρήστος Σαλαλές παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς και Διαμερισματικούς Συμβούλους του, της Δραπετσώνας.
Φανερά ικανοποιημένος και συγκινημένος ο Χρήστος Σαλαλές αμέσως μετά το τέλος της συγκέντρωσής του δήλωσε.
«Η Δραπετσώνα της καρδιάς μας μίλησε. Η Δραπετσώνα, οι Δραπετσωνίτες και οι Δραπετσωνίτισσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Στο κάλεσμα του νέου ξεκινήματος γι΄ αυτή την ιστορική πόλη, που η απερχόμενη δημοτική αρχή την καταδίκασε στην εγκατάλειψη. Στις 18 του μήνα, την Κυριακή η Δραπετσώνα θα στείλει το μήνυμα, τη Δραπετσωνίτικη ψήφο που απαιτεί μια πόλη αντάξια της ιστορικής της παράδοσης, αντάξια του μέλλοντος που της πρέπει, μέσα σ’ ένα  σύγχρονο Δήμο, μιας νέας εποχής και για τη Δραπετσώνα και για το Κερατσίνι.»

Την Πέμπτη 15 Μαϊου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Λαού στα Ταμπούρια η κεντρική συγκέντρωση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΛΑΛΕ



 
Top