Ο πολιτικά άπειρος υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας κ. Σακελλαρίδης, από τα πρώτα λόγια που είπε στη δήλωσή του το βράδυ των εκλογών της περασμένης Κυριακής, ήταν να αναφερθεί στα ποσοστά της ΧΑ, χαρακτηρίζοντάς την ως νεοναζιστικό μόρφωμα. Σε αντίθετη κατεύθυνση κινήθηκε η έμπειρη κ. Δούρου, μη κάνοντας καμία αναφορά.

Συγκεκριμένα ο κ. Σακελλαρίδης είπε πως, το ποσοστό του νεοναζιστικού μορφώματος
επιβάλλει να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός των δημοκρατικών πολιτών. Όταν ο ίδιος, εκπροσωπώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έλαβε 44.620 ψήφους και ο κ. Κασιδιάρης έλαβε 35.949 ψήφους, δηλαδή λιγότερο από 4% διαφορά, χαρακτήρισε τους πρώτους δημοκρατικούς πολίτες και τους δεύτερους νεοναζί.

Με τη δήλωσή του αυτή ο κ. Σακελλαρίδης, έδιωξε τους ψηφοφόρους που ψήφισαν ΧΑ και οι οποίοι θα ήθελαν να εκδικηθούν την κυβέρνηση Σαμαρά και έβαλε οριστικά τέλος στο ενδεχόμενο να εκλεγεί δήμαρχος της Αθήνας. Ενδεχομένως πλέον, να προκαλέσει πρόβλημα και στην περιφέρεια Αττικής. Δεν πρόκειται φυσικά να τον ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες, αλλά ούτε το ΚΚΕ, που δεν θέλει να ακούει για ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος περιμένει να τον ψηφίσει;

Μπορεί ο κ. Σακελλαρίδης, να θέλει την πολιτική καθαρότητα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ του 4%, αλλά δεν νομίζουμε ότι έχουν την ίδια άποψη και οι αντιμνημονιακοί πολίτες που θέλουν με κάθε τρόπο να φύγει από την εξουσία η μνημονιακή κυβέρνηση.

Τα λάθη στην επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Τι να πει κανείς!!!
 
Top