ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ:

O ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει για ακόμη μια φορά με τον πιο καθαρό τρόπο ότι ο συνδυασμός ''Άλλος Δρόμος'' με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Βρεττάκο , είναι η μοναδική δημοτική κίνηση που υποστηρίζεται στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι λαθροχειρίες που επιχειρούνται τις τελευταίες μέρες από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Ζ. Ζούπη να οικειοποιηθεί τον τίτλο του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ ή πολύ περισσότερο του βασικού συντελεστή του τμήματος περιβάλλοντος του κόμματος μας , δεν μπορούν να θολώσουν την ολόπλευρη στήριξη μας στον Χ. Βρεττάκο και στον Άλλο Δρόμο.
Τον καλούμε να σταματήσει αυτή την τακτική, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να ανακόψει το ρεύμα υποστήριξης μιας νέας, δυναμικής και ανατρεπτικής παρουσίας όπως αυτή του Βρεττάκου στην πόλη. Ευτυχώς οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας έχουν και μνήμη και γνώση και στις 18 Μαΐου θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα για την ανατροπή και στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με την υπερψήφιση του "Άλλου Δρόμου".
Η γραμματεια της ΝΕ Πειραια

 
Top