ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...
Με σκηνές αντί προεκλογικών κέντρων «Το Ποτάμι» στις πλατείες - Δεν υπήρξα ποτέ σύμβουλος του Παπανδρέου, λέει ο πρόεδρος του κόμματος



Το εκλογικό αποτέλεσμα θα αποφασίσει ποιες συνεργασίες πρέπει να γίνουν, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι το «Ποτάμι», «δεν έρχεται για να κάνει ξανά πρωθυπουργό τον Σαμαρά, ούτε να κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα».



Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι σκοπός του Ποταμιού είναι να πείσει μερικούς ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική, τονίζοντας, παράλληλα ότι η προεκλογική καμπάνια του κόμματος γίνεται με ελάχιστα έξοδα



Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για τις φιλικές σχέσεις, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.



Ο πρόεδρος του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ποτέ σύμβουλος του Παπανδρέου και τόνισε ότι η όποια στήριξη έχει δείξει με άρθρα του στο πρόσωπό του, αφορούσε μόνο σε συγκεκριμένες πολιτικές, όπως για τις μειονότητες και τους μετανάστες.



Πάντως, ο κ. Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, πριν τις εκλογές του 2012.



Με σκηνές αντί για εκλογικά κέντρα στις πλατείες «Το Ποτάμι»



Μιλώντας για τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε πως το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει την τακτική των υπολοίπων, ούτε σε αυτόν τον τομέα. Όπως διηγήθηκε ο ίδιος, «Το Ποτάμι» απευθύνθηκε στις κατά τόπους δημοτικές αρχές για να του παραχωρήσουν χώρο για το εκλογικό περίπτερο, δωρεάν, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.



Κατόπιν όμως, από τους Δήμους συνήθιζαν να «συστήνουν» εταιρίες που στήνουν τα γνωστά προεκλογικά «σπιτάκια» που βλέπουμε στις πλατείες. Οι εταιρίες αυτές, είπε ο κ. Θεοδωράκης, ζήτησαν περίπου 1.800 ευρώ για το καθένα τέτοιο «περίπτερο». Έτσι, «Το Ποτάμι», αποφάσισε να αλλάξει δρόμο: «Ψάξαμε και βρήκαμε πως το να νοικιάσουμε σκηνές, ήταν πολύ οικονομικότερο. Μάλιστα, παζαρέψαμε την τιμή τους και από 83 ευρώ η καθεμιά, θα μας στοιχίσει 63 ευρώ. Έτσι, με περίπου 3.000 ευρώ το πολύ, θα στήσουμε τα εκλογικά κέντρα και θα έχουμε παρουσία σε όλη τη χώρα, όταν για τα υπόλοιπα κόμματα, αυτό θα στοιχίσει 50, 70 ή και 150 χιλιάδες ευρώ».





 
Top