Μήνυμα  του υποψήφιου Δημάρχου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΛΑΛΕ για τη γιορτή της μητέρας.

Με αφορμή την γιορτή της Μητέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Σαλαλές ,με τον συνδυασμό "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ", έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η γιορτή της μητέρας δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια καθιερωμένη ημέρα για την αναγνώριση και εκτίμηση της μητρότητας, αποτελεί μια ιδιαίτερη ημέρα για όλους μας. Είναι η παγκόσμια αναγνώριση της ιερής αποστολής της μητέρας και της κοινωνικής της προσφοράς. Είναι η γιορτή της παντοτινής, άδολης και ακατάλυτης αγάπης, της αφοσίωσης, της στοργής και της θυσίας.


Στο πρόσωπο κάθε Μητέρας ανά τον κόσμο αντικατοπτρίζεται η άδολη και παντοτινή αγάπη, η αφοσίωση χωρίς ανταλλάγματα, η προσωποποίηση της θυσίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Για όλους εμάς η απόδοση σεβασμού και τιμής στη Μητέρα δεν είναι μια τυπική υποχρέωση, αλλά υπαγορεύεται από το γεγονός ότι αποτελεί τον συνδετικό κρίκο στην κοινωνία και την ίδια την ζωή.

H σύγχρονη μητέρα καλείται να αντεπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους, δύσκολους και απαιτητικούς.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας οφείλει να είναι αρωγός στην καθημερινή μάχη που δίνει η εργαζόμενη Μητέρα, η πολύτεκνη Μητέρα, η άνεργη Μητέρα, η άγαμη Μητέρα. Με συμβολικό και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να στηρίξει ουσιαστικά την Μητέρα. Να ενθαρρύνει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τις Μητέρες παιδιών με αναπηρίες. Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους!

Η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» εύχεται ολόψυχα σε όλες τις μητέρες χρόνια πολλά, με υγεία, να έχουν δύναμη και κουράγιο, ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες και τα όνειρά τόσο τα δικά τους αλλά και των παιδιών τους.
Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους"!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΑΛΕΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
"ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"



 
Top