Από το keratsini-drapetswnanews.blogspot.gr
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ", Χρήστου Σγαρδέλη.

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές παρευρέθηκαν στο 101 Local Pub προκειμένου να εκφράσουν την ένθερμη συμπαράσταση και υποστήριξή τους καθώς και να επιβραβεύσουν την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου να συμμετάσχει στα κοινά. 


Εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης αλλά και της Β' Πειραιά τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε την παρουσία των:


  • Χρύσα Μυργιαλή (Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)
  • Μαρία Σενικίδη (Αντιδήμαρχος Μέριμνας Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τον Λουκά Τζανή)
  • Λεωνίδα Αθανασιάδη (Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό)
  • Αλεξάνδρα Μαντσιώκα (Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό)
  • Γιώργος Σωπηλιάδης ( Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό)
  • Κώστας Σισμανίδης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη με τον Γιώργο Ιωακειμίδη)
Τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο προλόγησε η Χρύσα Μυργιαλή, δημοτική σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας με την "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ",τονίζοντας την σημασία της συμμετοχής των νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.Επιπλέον, υπογράμμισε την έντονη δραστηριότητα του Χρήστου Σγαρδέλη και την αναγκαιότητα της υποστήριξης της υποψηφιότητάς του από όλη την τοπική κοινωνία. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ίδιος ο Χρήστος Σγαρδέλης. Αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στους λόγους που οδήγησαν έναν νέο άνθρωπο να πάρει την απόφαση αυτή σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική πολιτικά περίοδο ανέφερε τα εξής:


"Στα 3,5 λοιπόν , χρόνια, της δικής μου ενασχόλησης με τα κοινά κατάφερα να πάρουν σάρκα και οστά δυο επιθυμίες μου. Και γι αυτό  στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συμβολή τους τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό με τον όποιο είχαμε συνάντηση για τα συγκεκριμένα θέματα και τον Λεωνίδα Αθανασιάδη τον άνθρωπο στον οποίο είπε να απευθυνθώ ο Γιάννης Σγουρός. Ο Λεωνίδας Αθανασιάδης είναι Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ.
  
Εγκρίθηκαν λοιπόν η ανακατασκευή του γηπέδου του Κερατσινίου (Γήπεδο Παναγιώτης Σαλπέας) αξίας 398.000 ευρώ


Εγκρίθηκε το ποσό των  817.000 ευρώ για την ανακατασκευή 8 παιδικών χαρών, οι οποίες είναι σε άθλιες και ακατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά."

Ο υποψήφιος ανέφερε τους έντονους προβληματισμούς του για την πόλη και άφησε σαφείς αιχμές για τη νυν διοίκησή Λουκά Τζανή και την αποτελεσματικότητά της, τονίζοντας συγκεκριμένα :

"Η πόλη λεηλατήθηκε καθώς πέρασε στα χέρια επικίνδυνα ανίκανων ανθρώπων. Στα χέρια μιας επικίνδυνης Δημοτικής Αρχής.. Στα χέρια του Λουκά Τζανή. Μοναδικές εξαιρέσεις ο Αντώνης Τρέχας και η Μαρία Σενικίδου τωρινή αντιδήμαρχος Μέριμνας η οποία αποτελεί για μ ένα πρότυπο ανθρώπου που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά."

 Την εκδήλωση, επίσης, χαιρέτισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαχαρίας Ζούπης, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία, την εντιμότητα και την ανανέωση, τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ",προσθέτοντας ότι είναι η μόνη κίνηση που διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διοίκησης του δήμου, βασισμένο στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και όχι σε υπερφίαλες και ουτοπικές δηλώσεις εντυπωσιασμού.

" Όταν αγαπάς πραγματικά την πόλη σου δεν αρκείσαι στο να εμφανίζεσαι κάθε πέντε χρόνια, αντιλαμβανόμενος ως χόμπι τις εκλογές", τόνισε χαρακτηριστικά


 Την εκδήλωση έκλεισε ο αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό, Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο οποίος δήλωσε την ένθερμη υποστήριξη του στο πρόσωπο του Χρήστου Σγαρδέλη.
 
Top