Και να αναφέρουμε μια ξεφτίλα του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Μετά από αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις μας με τηλέφωνο, φαξ, email και κατάθεση εγγράφου, σήμερα από το πρωί ακόμα περιμένουμε μέχρι τώρα, κάποιον κύριο Πετράκη από το τμήμα μικροέργων να έλθει να "δει" και να επισκευάσει την οροφή που έπεσε στα γραφεία του δημοτικού κτιρίου που στεγαζόμαστε και μας χτύπησε στις 26-3-2014 και φυσικά μας έχουν συνδέσει κανονικά. Μάλλον ρίχνουν άσφαλτο για τη φόρμουλα 1... έτσι κύριε δήμαρχε Τζανή Λουκά; Και φυσικά για τα χρήματα που βγήκαν από το ταμείο μας μετά από υπόσχεση σας και που που μας οφείλετε για την ανακαίνιση-δημιουργία προσβασιμότητας στα παραχωρηθέντα γραφεία (περίπου 20.000 ευρώ) ούτε κουβέντα.
https://www.facebook.com/peiraikos.page

''Επειδή αυτό το χάλι το είδα λίγα λεπτά μετά που έγινε μαζί με τον Πρόεδρο του συλλόγου,θέλω να κάνω κάποιες ερώτησεις στον δήμαρχο.

1ον Αν ήταν σοβαρότερο το ατύχημα τι θα έβγαινε να πεί ακριβώς;

 2ον Είναι δημοτικό κτίριο και τα χρήματα της ανακαίνισης τα έβαλε ο σύλλογος τελικά και ΟΧΙ ο δήμος όπως όφειλε και φυσικά δεν κράτησε για αλλη μια φορά την υπόσχεση του να δώσει τα χρήματα πίσω! 

3ον Βλέπουμε οτι μέσα στην προεκλογική περίοδο τα συνεργεία πηγαίνουν σε στοχευμένες εργασίες για πολιτικό όφελος του δημάρχου αλλά ΟΧΙ εδώ που υπάρχει και φόβος να ξαναγίνει κάτι ανάλογο!Καλό θα ήταν λοιπόν να δείξει επιτέλους την στοιχειώδη προσοχή σε αυτούς τους ανθρώπους και όχι μόνο γιατί δεν θα είναι μόνο το αποτέλεσμα των εκλογών πολύ βαρύ για εκείνον αλλά η συγκεκριμένη στάση του θα ξεπεράσει τα όρια του δήμου με αρνητικά αποτελέσματα! 
Να ξέρει λοιπόν ότι το θέμα αυτό θα το συνεχίσω και θα το τελειώσω προσωπικά εγώ!!!''

 ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ'' 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
 ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΑΛΕ
 
Top