Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κερατσινίου Δραπετσώνας «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» Χρήστος Σαλαλές, εκφράζοντας τον συνδυασμό της Παράταξης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας με την ψήφο του μίλησε. Το αποτέλεσμα των εκλογών αν και οριακό είναι αποτέλεσμα της δημοκρατικής βούλησης των δημοτών στο πλαίσιο της Δημοκρατίας μας, που όλοι πρέπει να υπηρετούμε με αφοσίωση. Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα με όραμα, ιδέες και πρόγραμμα για την πόλη μας. Δεν μπήκαμε στον πειρασμό να διχάσουμε και να δηλητηριάσουμε τους συνδημότες μας απαντώντας σε ύβρεις και ψέματα.
Ένα θερμό ευχαριστώ όλων μας στους 5.509 συνδημότες μας για την εμπιστοσύνη τους και την εντολή τους. Η Παράταξή μας με αφοσίωση θα τιμήσει αυτή την εμπιστοσύνη και εντολή. Αξίζει όμως και ένα ευχαριστώ σε όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας που συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας μας για την τοπική αυτοδιοίκηση της Πόλης μας.
Την Κυριακή με την εντολή 5.509 συνδημοτών μας γεννήθηκε μία Δημοτική Παράταξη που θα τιμήσει με ευλάβεια την δέσμευσή της να αγωνιστεί για ένα καλύτερο Κερατσίνι μία καλύτερη Δραπετσώνα, με μοναδικό κριτήριο το καλό των δημοτών αυτής της πόλης. Κόμμα μας και ιδεολογία μας είναι και θα παραμείνει το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα.»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΑΛΕΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 
Top