Την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο την εκλογολογία είχαν χτες όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους νέους του συνδυασμού "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" , του Χρήστου Σαλαλέ, στο LA RASSA ...στο Κερατσίνι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Σαλαλέ  ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους Νέους του συνδυασμού του και τους καλεσμένους τους.
Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στην νεολαία του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και θα ενισχύσει όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που σήμερα αδρανούν λόγω της αδιαφορίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε:
"Στις εκλογές του Μαΐου αλλάζουμε σελίδα. Θεμελιώνουμε ένα Δήμο κοντά στο δημότη της γειτονιάς, της δημοτικής και τοπικής κοινότητας υλοποιώντας έργα, όπως αναπλάσεις πλατειών, δημιουργία παιδικών χαρών ,χώρων αναψυχής και διαμορφώσεις κοινοχρήστων χώρων. 
Θα διασφαλίσουμε την ισορροπία και την αρμονική ανάπτυξη και ικανοποίηση των αναγκών όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.
Δημιουργούμε ένα Δήμο κοντά στο δημότη, με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. και τη νεολαία στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας. Γι’ αυτό θα ενισχύσουμε όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που επιτελούνται σε όλο το Δήμο. Συνεργάτες μας θα είναι όλοι οι πνευματικοί και δημιουργικοί άνθρωποι, οι εκπαιδευτικοί φορείς, και οι σύλλογοι γιατί ο πολιτισμός για μας αποτελεί επένδυση σε βάθος χρόνου.
Η νεολαία μας επιβάλλεται να βρεθεί στο κέντρο των ενδιαφερόντων της πολιτικής της αυτοδιοίκησης με διεξόδους στον πολιτισμό στον αθλητισμό στο θέατρο και στην παιδεία. 
Θέλουμε τους νέους συνεργάτες, πρωτοπόρους και πρωταγωνιστές".

Γ.Κ.
 
Top