Παρακάτω πατώντας τον σύνδεσμο θα βρείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση όπου αναρτούνται στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κερατσινιού & Δραπετσώνας.

Συγκεκριμένα θα βρείτε όλες τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου απο την 1η ημέρα λειτουργίας του.


Τι θα δείτε αν πατήσετε αυτόν τον σύνδεσμο;


Όποιος έχει όρεξη να ψάξει και να διαβάσει θα δεί όλα αυτά που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο επι δημαρχίας Λουκά Τζανή. Θα δει νούμερα που δεν έχει φανταστεί , θα δεί και θα μάθει αποφάσεις για κατασπαταληση χρημάτων την ώρα που πάρα πολύ εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και γενικά θα δει , θα δει και θα βρει και το φώς του.


Αναρτώ μόνο τις αποφάσεις που έχει πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι διάφορα άλλα (εξίσου σημαντικά) απλά γιατι σε αυτό το χάος του συστήματος Διαύγεια πολύ εύκολα κάποιος θα βαρεθεί.


Αυτό που πρέπει να προσέξετε εκτός απο τα "θαύματα" του ΙΣΧΥΡΟΥ" για τα οποία ακόμα δεν έχει απαντήσει παρόλες τις αναρτήσεις μου σε διάφορα site, είναι τις παρουσίες όλων αυτών που τώρα ζητούν την ψήφο σας είτε για ΔΗΜΑΡΧΟΙ είτε για ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. 


Σαν κακός άνθρωπος που είμαι σας ενημερώνω ότι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ που διαλαλεί ότι είναι ο μόνος που πάλευε ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ για το καλό του λαού και μπλα μπλα μπλα , όταν ήταν ΠΑΡΩΝ στα Δημοτικά Συμβούλια την ώρα της ψηφοφορίας ήταν κατά 90% απών από την διαδικασία .


ΑΠΩΝ!!!

Θα το βρείτε στο μεγαλύτερο μέρος των αποφάσεων εκει που λέει "η πρόεδρος κα........έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της οποίας απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι"...Ήταν παρών και ψήφιζε μόνο σε μικρές ασήμαντες υποθέσεις ενώ σχεδόν ποτέ δεν ψήφισε ΚΑΤΑ!!


Σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις του Τζανή ήταν παρών αλλα δεν ψήφιζε ούτε ΥΠΕΡ ούτε ΚΑΤΑ αλλα ούτε και ΛΕΥΚΟ...απλά έβγαινε απο την αίθουσα.


μερικά παραδείγματα :


Απόφαση 23/2014 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας:1η μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 των δημοτικών παιδικών σταθμών δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας  εκτός αίθουσας


Απόφαση 5/2014 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας:Έγκριση υποβολής πρότασης (τεχνικού δελτίου προτεινόμενης πράξης) με τίτλο: «Διαχείριση ευπαθών κοινωνικών ομάδων του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας»  εδω δεν πάτησε καθόλου.


Απόφαση 387/2013 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας:«διάθεση πίστωσης ποσού για έκτακτη χορήγηση ειδών διαβίωσης σε άπορες οικογένειες του δήμου εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων εδω δεν πάτησε καθόλου.


Απόφαση 413/2013 Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΝΟΔΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΔΟΜΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ εκτός αίθουσας


Απόφαση 62/2014 Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 εκτός αίθουσας 


Απόφαση 430/2013 Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, με θέμα: ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ εκτός αίθουσας και για τα ποδήλατα


ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!


και επειδή οι λιγοστοί υποστηρικτές και αυτός ο θρασύτατος θα προσπαθήσουν να χλευάσουν να κοροιδέψουν και γενικά θα προσπαθήσουν έχω μονο να πω το εξής. 


Ανοίξτε όποιο μεγάλο θέμα βρείτε στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Σε όλα είναι απών. Μονο σε ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ ψηφίζει....ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ!! ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΛΟΜΩΝΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. 


Ο ΤΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ......ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ;


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.


ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! 





Ευχαριστώ για την φιλοξενεία για ακόμα μια φορά.

Μανώλας Π.

πηγη



Σ.Σ.: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ "ΜΙΛΑΝΕ";;;

 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙ  ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ  ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ;;;;
ΡΩΤΑΜΕ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;;;;

 
Top