ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ...
Η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων και των ψήφων του α’ γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2014 ολοκληρώθηκε. Τώρα αρχίζει η δεύτερη καταμέτρηση αυτή των σταυρών προτίμησης για την ανάδειξη των δημοτικών συμβούλων. 
Η καταμέτρηση  για τους σταυρούς των δημοτικών συμβουλών Κερατσινίου-Δραπετσώνας γίνεται από το πρωτοδικείο Πειραιά και τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν την Τετάρτη ή ενδεχομένως και αργότερα. Άλλωστε, φέτος ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων είναι διπλάσιος σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων θα γίνει απ' ευθείας από τα πρωτοδικεία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες για τον δήμο της Αθήνας, έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται γνωστά ορισμένα πρόσωπα. Συγκεκριμένα στο συνδυασμό του Γιώργο Καμίνη φαίνεται να προηγούνται οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου. Στο συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ψηλά οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και Ντίνος Καρύδης. Στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, ενώ για την τρίτη θέση δίνουν μάχη οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και Δημήτρης Κωνσταντάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :


 
Top