Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού της στο facebook επέλεξε να ανακοινώσει τη συνέχεια της επιτυχημένης της πρώτης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά” η Nia Vardalos. Η ελληνοκαναδή ηθοποιός/συγγραφέας/παραγωγός που ζει τα τελευταία χρόνια στο Hollywood, ανέφερε τα εξής: «Είναι πλέον επίσημο, αρχίζουμε γυρίσματα για το Γάμος αλά Ελληνικά 2».

Δώδεκα χρόνια πρίν, το «Γάμος αλά Ελληνικά 2» αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες και μια από τις σημαντικότερες ανεξάρτητες παραγωγές της εποχής του, ενώ έγινε σημείο αναφοράς ανάμεσα στους Ελληνοαμερικάνους.
 
Σύμφωνα με το Deadline Hollywood η Nia Vardalos (που έγραψε και τη πρώτη ταινία), έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή του σεναρίου της δεύτερης ταινίας-συνέχειας, με συμπρωταγωνιστή τον John Corbett, τον γαμπρό απο την πρώτη ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο Joel Zwick. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για μια ακόμη φορά την οικογένεια Portokalos. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η νέα αυτή παραγωγή πρόκειται για συνεργασία των εταιρειών παραγωγής Gold Circle, HBO και της Playtone.
 

Παραγωγός της ταινίας θα είναι η Rita Wilson μετά του συζύγου της Tom Hanks και ο Gary Goetzman, μαζί με τον Paul Brooks απο την Gold Circle. Συμπαραγωγοί τίθενται μεταξύ άλλων ο Scott Niemeyer, ο Norm Waitt, ο Steven Shareshian καθώς και η ίδια η Nia Vardalos.
 
Το σενάριο επιφυλάσσει την αποκάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού και ένα καινούριο γάμο που φέρνει την ελληνική οικογένεια μαζί για μια ακόμη φορά.
 
«Τώρα που βιώνω τη μητρότητα, αισθάνομαι πιο έτοιμη από ποτέ για τη συγγραφή ενός νέου κεφαλαίου στην οικογενειακή μου ιστορία», ανέφερε η Vardalos σε δήλωσή της.
 
«Είμαι απολύτως βέβαιη ότι μερικοί κακοθελητές θα ισχυριστούν πως ξέμεινα από χρήματα και οτι απλά θέλω να φιλήσω ξανά τον John Corbett», έγραψε στο Twitter. «Μόνο ένα απ’ αυτά ευσταθεί», συμπλήρωσε.
 
Όσο για το σκηνοθέτη, αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς…
 
Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε και μια συνέντευξη της ηθοποιού, στην οποία μιλά για το βιβλίο της “Instant Mom”, αλλά και κάνει λόγο για την επιτυχία της πρώτης ταινίας και μια ενδεχόμενη συνέχειά της (πηγαίνετε στο 6’30¨).



 
Top