Η Κυριακή προβλέπεται πως θα κυλήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πολλές ώρες ηλιοφάνειας και ανέμους μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.



Πιο αναλυτικά:



Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας και το απόγευμα λίγες βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 με 23 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε λίγες νεφώσεις και ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 22 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, που για λίγο τις μεσημεριανές ώρες θα είναι πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς.



Στην Κρήτη προβλέπεται από το μεσημέρι αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί μέτριας έντασης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες αναμένεται καλός καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 4 με 5 και τοπικά στο Καστελλόριζο 6 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Στη Θεσσαλία, τηνανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που κατά τόπους τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και δεν αποκλείεται στα ορεινά της Θεσσαλίας να σημειωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως και τους 25 βαθμούς.



Στην Αττική αναμένεται το πρωί αίθριος καιρός, το μεσημέρι και το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 23 βαθμούς Κελσίου.





 
Top