Σάλος έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις ενός Αμερικανού πιλότου που...



υποστηρίζει ότι έχει βρει τα συντρίμμια από το χαμένο Μαλαισιανό Boeing, που στοίχησε την ζωή χιλιάδων ανθρώπων.



Ο 60χρονος, Michael Hoebel, ξόδεψε ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του, αναζητώντας και παρατηρώντας φωτογραφίες από δορυφόρους, για να καταλήξει ότι τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Ταϊλάνδης.



Ο πιλότος δηλώνει ότι είναι σοκαρισμένος από την εύρεση του μιας και έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από το τραγικό συμβάν.



Η φωτογραφία, που υποστηρίζει ο ίδιος, ότι είναι τα συντρίμμια του «ιπτάμενου τάφου», τραβήχτηκε από τον δορυφόρο, λίγες μέρες μετά τη πτώση του. Ο 60χρονος, υποστηρίζει ότι η φωτεινή επιφάνεια που βλέπετε και εσείς στην φωτογραφία είναι τα συντρίμμια του εξαφανισμένου Boeing.



Να σημειωθεί ότι οι Μαλαισιανές αρχές αναζητούν τα «κομμάτια του παζλ» της μοιραίας πτήσης στις ακτές της Αυστραλίας και όχι της Ταϊλάνδης.



Ο Αμερικανός πιλότος, αναφέρει ότι κανείς άλλος μέχρι τώρα, δεν έχει ασχοληθεί με την αναζήτηση της συγκεκριμένης περιοχής. Μάλιστα αφήνει να εννοηθεί ότι ο λόγος που δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια και δεν κάνουν «σωστά» την δουλειά τους είναι γιατί κάτι κρύβουν.



Βέβαια, οι ισχυρισμοί του 60χρονου άντρα έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και έχουν διχάσει τον κόσμο. Δεν είναι λίγοι που υιοθετούν τις θέσεις του και τον υποστηρίζουν, ενώ πολλοί κατακρίνουν τις δηλώσεις του, μιας και θεωρούν ότι δίνει ελπίδες στους πονεμένους συγγενείς των αδικοχαμένων ψυχών.



πηγη

http://pestanea.blogspot.com/
 
Top