Δηλώσεις, που αναφέρονται προφανώς στο οικονομικό πρόβλημα του κόμματος - Απέκλεισε τριπλές εκλογές τον Μάιο



Αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.



Ο κ. Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση του κ. Παπανδρέου είπε πως «έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ», υπονοώντας προφανώς το οικονομικό πρόβλημα του κόμματος.



Ο κ. Βενιζέλος, αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τη στάση του πρώην πρωθυπουργού και παρέπεμψε την χθεσινοβραδινή δήλωσή του.



Σε σχέση με τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό ο κ. Βενιζέλος είπε ότι συζητήθηκαν τα ζητήματα που προκύπτουν μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, γιατί -όπως είπε- είναι ανάγκη να σταλεί μήνυμα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία ότι άλλαξε σελίδα η χώρα.



Δήλωσε, επίσης, ότι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και να κινητοποιηθούν οι τράπεζες, για να μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και κατ' έπέκταση οι επιχειρήσεις να βοηθήσουν τους εργαζομένους.



Ακόμη, κατά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως προετοιμάστηκε η άτυπη συνεδρίαση για το αυριανό Eurogroup και το Εcofin εν όψει, όπως είπε, της επανόδου της χώρας στις αγορές.



Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε, πως εχθές το βράδυ κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου επιβεβαιώθηκε η πολιτική σταθερότητα και πρόσθεσε πως τιμά τη στάση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.



Τέλος, ο κ. Βενιζέλος απέρριψε τα σενάρια τριπλών εκλογών για το Μάιο.





 
Top