ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ & π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ κ. ΞΕΝΙΑΣ ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

Αγαπητέ συνδημότη,

Ελάχιστος χρόνος απομένει για τις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαίου και όπως είναι φυσικό μετά από 28 χρόνια ενεργούς παρουσίας μου στην πολιτική σκηνή της πόλης, θεωρώ ΧΡΕΟΣ μου να παρέμβω σ' αυτή την κρίσιμη για την Δραπετσώνα στιγμή.

Η Δραπετσώνα τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια πρωτοφανή εγκατάλειψη. Από υποδειγματικός Δήμος κατάντησε υποβαθμισμένη συνοικία με ανύπαρκτη καθαριότητα, παραμελημένο πράσινο, διαλυμένες κοινωνικές δομές, απαράδεκτες παιδικές χαρές και τόσα ακόμη που ο ίδιος τα βιώνεις και δεν χρειάζονται απαρίθμηση.

Μπροστά σ' αυτήν την εξαθλίωση της πόλης μας και μετά την οριστική απόφαση του πρώην Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσού να μην είναι υποψήφιος, αποφασίσαμε εμείς οι πιστοί συνεργάτες του Αλ. Χρυσού να στηρίξουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΑΛΕ, συμβάλλοντας με την κίνησή μας αυτή στη διαμόρφωση πλειοψηφικού ρεύματος  που θα δώσει αέρα νίκης, για να φέρει την ανατροπή.

Μαζί με μένα είναι μια μεγάλη ομάδα συνεργατών του Αλ. Χρυσού, όπως οι πρώην αντιδήμαρχοι  Κώστας Πεταβρατζής (Οικονομικών), Μιχάλης Ασημόπουλος (Καθαριότητας) ο π. πρόεδρος των δημοτικών επιχειρήσεων Μανώλης Νοδαράκης και πλήθος άλλων, των οποίων τα ονόματα θα πληροφορηθείς από την ανακοίνωση του συνδυασμού.




Αγαπητέ Δραπετσωνίτη,

Ο Χρήστος Σαλαλές αξίζει την στήριξή σου. Νέος, με κέφι και όραμα για την πόλη, ανδρώθηκε στις γειτονιές της Δραπετσώνας, φοίτησε στο Γυμνάσιο της Δραπετσώνας, μπήκε με υποτροφία στην Νομική και δούλεψε σκληρά στα Λιπάσματα παράλληλα με τις σπουδές του.

Δεν τα βρήκε έτοιμα και δεν του χάρισαν τίποτα. Από μικρός στη βιοπάλη έφτασε με την αξία του ψηλά, όπως θα διαβάσετε στο βιογραφικό του. Συγκρούστηκε, προς τιμήν του, με το σύστημα, αυτό το σαθρό σύστημα που έφερε τη χώρα μας στην σημερινή κατάντια.

Τον Χρήστο Σαλαλέ πλαισιώνουν νέοι άνθρωποι αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας , γιατί για την επιτυχία του εγχειρήματος χρειάζεται η φλόγα και το πάθος των νέων με την πείρα και τις γνώσεις των πρεσβυτέρων.

Για τη δημιουργία του πλειοψηφικού ρεύματος δώσαμε τα χέρια ακόμη και με αυτούς που ήλθαμε σε ρήξη στο παρελθόν, γιατί αυτά που μας χώριζαν χθες ωχριούν μπροστά σ ' αυτά που μας ενώνουν για το σήμερα και το αύριο.



Δραπετσωνίτη,

28 ολόκληρα χρόνια με στήριξες με την ψήφο σου, προσφέροντάς μου την πρώτη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ τίμησα με όλες μου τις δυνάμεις την εντολή σου. Εάν ζητώ για μια ακόμη φορά μια τελευταία ευκαιρία για να δώσω το «κύκνειο άσμα» της πολιτικής μου παρουσίας σε
μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη Δραπετσώνα.

Δείξε εμπιστοσύνη στο ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΑΛΕ.

Σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στην περιπέτεια της υγείας μου τα 2 τελευταία χρόνια καθώς και για την στήριξή σου εδώ και 28 χρόνια.

ΤΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΑΛΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε ξανά ζωή στη Δραπετσώνα
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη Δραπετσώνα που θέλουμε και μας αξίζει


Με αγάπη
Ξένια Φωτίου

Πρώην Αντιδήμαρχος – Αναπληρώτρια Δημάρχου
Επικεφαλής ΑΔΗΚ (Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης)
 
Top