Εδώ και ένα χρόνο περίπου στην πόλη μας ένας ‘’ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ’’ ανοίγεται, μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησαν όσοι διοίκησαν το Δήμο τις τελευταίες δεκαετίες.

    Ένας  ‘’ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ’’  αγωνιστικός , ασυμβίβαστος, ανατρεπτικός, ελπιδοφόρος, που χαράξαμε άνθρωποι που δε μάθαμε να βολευόμαστε, άνθρωποι του καθημερινού αγώνα για τη ζωή , ενεργοί, μάχιμοι  πολίτες που βλέπουμε , ακούμε και υψώνουμε τη φωνή και τη γροθιά μας ,απέναντι στο δάχτυλο που μας κουνούν οι ‘’Σωτήρες’’ για να σωπάσουμε και να υποστούμε την εξαθλίωση που ζουν  σε αυτή , αυτοί καλά κι εμείς κάθε μέρα και χειρότερα.

    Προσωπικά, διάλεγα πάντα τους δύσκολους δρόμους κι αγωνιζόμουν για το δίκιο και το δικαίωμα. Διάλεγα πάντα να διεκδικώ  κι όχι να συμβιβάζομαι , να μάχομαι και να μην ανέχομαι. Να συμμετέχω κι όχι να αναθέτω, μέσα από την οργανωμένη πάλη στις γραμμές της Αριστεράς ,συμμετέχοντας σε συλλογικότητες , με συνεπή, αγωνιστική δράση ιδιαίτερα στο γονεϊκό κίνημα μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων .

      Για μένα η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ‘’ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ’’  αποτελεί τιμή, συμμετοχή και συνευθύνη, για την  χάραξη μιας άλλης πορείας που δεν θα περιορίζεται στην διαπίστωση των προβλημάτων και τη διαμαρτυρία  , αλλά θα προχωρά σε παρεμβάσεις τομών και ρήξεων με τη σημερινή κατάσταση  έχοντας στο επίκεντρο  τα προβλήματα και τις  ανάγκες των απλών ανθρώπων,  δυναμώνοντας τη δική τους φωνή, ακούγοντας και υλοποιώντας τις λύσεις που μόνο η κοινωνία των ανθρώπων  έχει , κι όχι οι επαγγελματίες γυρολόγοι της εξουσίας.

         Οι δικοί μας δρόμοι στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα έχουν τη δική τους Ιστορία.

Συνεχίζουμε - Συμμετέχουμε, για να ξαναγίνουν οι γειτονιές μας , γειτονιές του αγώνα και  της αλληλεγγύης  για να ζούμε στην πόλη που αγαπάμε όπως μας αξίζει.

 Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  επιλέγουμε τον ‘’ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ’’  και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο.

ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Λίτσα Ρέπα- Νικάνδρου 

Υποψήφια σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου Δραπετσώνας ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ''
 
Top